Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIEDRONUSIA1987

pomocy

Polecane posty

Gość BIEDRONUSIA1987

mam pytanie ostatni okres mialam 19kwietnia w tym miesiacu powinnam juz byc po okresie a nie dostalam zrobiłam test ciazowy i wyszlo ze nie jestem czy jest mozliwe zebym za predko zrobila test??

Gość Panna N
Moim zdaniem nie za wcześnie, minęło już prawie 10 dni od spodziewanego okresu. A poza tym nic Ci nie dolega? Żadne objawy zwiastujące okres czy coś dziwnego? Byłaś chora, stresowałaś się czymś? Istnieje w ogóle ryzyko, że możesz być w ciąży? Poczekaj jeszcze kilka dni i ponów test lub zrób test z krwi to wtedy będziesz pewna co do tego czy jesteś w ciąży czy nie i najlepiej zgłoś się do lekarza.

Gość BIEDRONUSIA1987
bola mnie piersi... jak na okres brzuch mnie tez pobolewa ogolnie piersi bola mnie juz gdzies od poczatku maja...wczoraj robilam test i niec nie wyszlo .... poczekam jeszcze tydz...

Gość BIEDRONUSIA1987
no a po 2 inaczej sie czuje niz zwykle jakos tak "dziwnie"....

Gość Panna N
a piersi są twarde? nie swędzą Cię i nie ma mrowienia? bo wyczytałam wszystko o objawach ciąży i to należało do nich. Chociaż każda kobieta inaczej ciążę odczuwa. Nie denerwuj się, trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli :)

Gość BIEDRONUSIA1987
czasem swędza ale strasznie bola jak dotknea Piersi raczej nie sa twarde

Gość Panna N
a oprócz tego jakieś inne objawy, co by mogły wskazywać na ciążę? nudności, zawroty głowy? I mniej więcej ile czasu temu doszło do stosunku, co by miał być przyczyną ciąży?