marceliona 0 Napisano Maj 26, 2010 13 maja zaczęłam brać pigułki regulon ( pierwszy dzień okresu.). 20 maja lekarz zmienił mi pigułki na kontracept bo bardzo źle się czułam po regulonie. miałam kontynuowac opakowanie kontraceptu dalej ( czyli do 21 dni brania pigułek, nie całe opakowanie tylko jakby dalszą część regulonu) ,od tej zmiany miałam brązowe plamienia, od wczoraj krwawienie, takie jak bardzo skąpy okres. zostało mi 8 pigułek, po których miałam zrobić normalna 7 dniową przerwę.powinnam wziąć do końca czy odstawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baa ja to juz mam z 20 nickow Napisano Maj 26, 2010 nie odstawiaj, skończ te opakowanie i zrób normalna 7 dniową przerwę. organizm mógł tak zareagować, bo zmieniłaś pigułki w trakcie opakowania, na troszkę słabsze, więc organizm mógł potraktować to jako odstawienie. ale myslę że powinnaś brać spokojnie dalej bo możesz rozregulowac organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isanka 0 Napisano Maj 26, 2010 to normalne. tym bardziej że kontracept jest troszkę słabszy i takie moga byc skutki. skończ tak jak masz skończyc opakowanie, przerwa i kolejne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach