Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sami92

O co jej chodzi ?!

Polecane posty

Witam mam pytanie. Otóż mam pewną koleżankę. Znamy się już od dłuższego czasu jednak ostatnio nasze relacje poprawiły się często rozmawialiśmy itd. (ale nie sam na sam) Bardzo ją polubiłem a nawet coś więcej :D . Ostatnio zaczęła pisać do mnie w kółko smsy zagadywać na przerwach itp. jednak od pewnego czasu gdy się widzimy mnie jakby unika gdy siedzę na korytarzu a z boku stoją moi koledzy ona podchodzi do nich. Zaczepia wszystkich oprócz mnie... W klasie często widzę że się na mnie patrzy gdy się spojrzę ona odwraca wzrok i udaje że robi coś innego. Jak ją najdzie to w kółko mnie zaczepia i komentuje moje wypowiedzi. Gdy rozmawiam z inna koleżanką ona od razu podchodzi do jakiegoś kolegi i zaczyna rozmowę o co jej może chodzić??? Dodam że Chodzimy do 2kl technikum. No i ona jest trochę wyższa ode mnie...

Gość dnbhfb
No i ona jest trochę wyższa ode mnie..." rozjebalo mnie to :D :D :D :D :D

"sprawia wrażenie zakochanej w Tobie" Też mam takie wrażenie ale mi tak głupio coś do niej zagadać :p

Gość a to ze wyzsza
to jakis klopot? widac tak skoro to napisales :D:D:D:D

Gość ale oc oc co chodzi
oj dziecko:D

hahahahahahahahahah i jest troche wyższa ode mnie leżę i płacze w tym kontekście zabrzmiało to powalającooooo hahahaha

Gość Katapulataka
No i ona jest trochę wyższa ode mnie... Przyznam, że nie spodziewałam się takiego zakończenia...hehe