Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczy mnie to strasznie

co robić, by polubić seks?

Polecane posty

echh zamiast klasycznego sexu proponuje zebyście uczyli się swoich ciał..musisz wiedziec gdzie najlepiej odbierasz bodżce..jak reaguje na nie Twój organizm..musisz sie wyluzować..a Ty raczej cały czas jesteś na nielub się boisz i stąd problem:-( Zacznij ćwiczyć mięśnie kegla..ruszac pupką..zaciskać mięsnie w trakcie, bo bez tego orgazmu nie zaznasz:-)powodzenia;-)

Gość DaisyGirl
męczy mnie to strasznie ; czy coś się zmieniło przez ten czas w kwestii seksu??? Chyba mam podobnie i ciekawa jestem jak sobie z tym poradziłaś

Gość gość
Myślę że wszystko z czasem się zmieni ja jestem 14 lat po ślubie na początku sex to był dla mnie bul trwało to kilka lat jak brałam tabletki było jeszcze gożej ale teraz już jest dobrze musisz czekać raz będzie lepiej raz gożej przestań na to zwracać uwagę odstaw tabletki ,rozluźnij się wiec że dużo kobiet tak ma może jakiś żel intymny troszeczkę pomoże jeśli chodzi o stronę fizyczną a o psychiczną to nie rób se wyżutów bo myślę że tu jest problem

Gość gościomsoe
A ja powiem tak... Nigdy nie miałam orgazmu i nigdy nie czułam potrzeby by go mieć. Kiedy kogoś szczerze kochasz to sama bliskość tej osoby jest czymś przyjemnym. W trakcie seksu zorientowałam się, że przestałam kochać, bo nagle zaczęło mi przeszkadzać to, że nie ma fajerwerków. Dopóki faceta kochałam był dla mnie ideałem w łóżku :') Nie lubisz bliskości i sprawiania przyjemności swojemu facetowi? Odejdź. Szczerze radzę.