Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjj444

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość jjj444

Witam...pisze tu do osób które może coś wiedza na ten temat... ostatnio z moim chłopakiem współżyliśmy... jak wyliczyłam prawdopodobnie miałam dni niepłodne... był to stosunek przerywany czyli mój partner we mnie nie doszedł do tego zabezpieczyliśmy się globulka dopochwowa... już od ponad tygodnia mam temp 37...okres powinnam mieć 27...zaczynają mnie bolec piersi trochę inaczej niż przed okresem...strasznie się martwię możecie mi pomóc bym choć na chwile przestała o tym myśleć:( innych objawów nie mam...

Gość
wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki

Gość Maaaadzia
tak napewno jestes w ciązy

jak mawiał pewien mądry rusek , z chujem i piczką żartów nie ma. Trzeba było użyć dziurki zwanej odbytnica, jak żeś tak głupia by używać piczki.....

Gość ATREYA
Przestań kobieto...Dni niepłodne + stosunek przerywany + globulka = Niemożliwość zajścia w ciążę... Przestań histeryzować

a pisałam ostatnio,że na prezent urodzinowy chłopakowi kupić prezerwatywy to by potem takie tematy nie powstawały..

Gość jjj444
to nie jest śmieszne bo naprawdę się boje to był mój 2 raz i mimo tego ze mam 20 lat to jestem taka histeryczka... zwłaszcza ze nie jestem pewna dni niepłodnych a do tego oczytałam się objawów ciąży w pierwszym miesiącu i widzę podobne u siebie...

Czasem zastanawiam się, czy my aby na pewno żyjemy w-jakby nie patrzeć- cywilizowanym kraju, w XXI wieku. Bo czasem zalatuje wiedzą ze średniowiecza.....

i jest nawet imię na tę okoliczność, Wincenty- za późno wyjęty......

poziomka 33- nie, nie! :) To odnośnie całej sytuacji, "zabezpieczania się" przerywanym stosunkiem i panikowania parę tygodni później ;)

Gość jjj444
to pytanie było zadane do osób które tez takie kiedyś zmartwienia miały a nie po to żeby mi mówić jaka jestem nieodpowiedzialna bo o tym sama wiem... globulka była rada lekarza ginekologa jak na pierwszy raz bo ja osobiście wolałam tabletki... jeśli nie potraficie się kulturalnie na ten temat wypowiedzieć to się nie wypowiadajcie a jeżeli macie pretensje ze temat się powtarza wymyślcie jakiś nowy a nie czepiajcie się

Gość jjj444
rozumie oburzenie ale ja nie mam naście lat a z tego co wiem na forum można wypowiadać się na każde tematy...jeśli osoba nie jest zainteresowana danym tematem to porostu nie wypowiada się... nie oczekuje ze przez to co napisałam wywnioskujecie to czy jestem w ciąży lub nie tylko czy po zastosowaniu globulek i stosunkowi przerywanemu jest taka możliwość...

tak, jest taka możliwość. W zasadzie żaden środek antykoncepcyjny nie daje 100% skuteczności. A stosunek przerywany to żaden środek anty... Globulki- to w ogóle jakaś masakra, nie wiem jaka jest ich skuteczność, ale wiem, jak potrafią zepsuć intymną atmosferę :O

to sa mlodzi ludzie ktorzy nie mysla o przyszlosci, zyja chwila, a potem sa konsekwencje. Ale trudno cala wine na nich zwalac, w duzej mierze winne jest wychowanie

Gość jjj444
nie jest to przyjemne ale jak napisałam wcześniej to była rada ginekologa... i do tego dochodzą dni niepłodne

Gość mekolaca
Jacy śmieszni są ci wszyscy którzy tutaj dziewczynę wyzywają, twierdząc że nierozumna skoro umiejętnie zabezpieczyć się nie potrafi. Zrób sobie test, nie wiem kiedy współżyliście, ale jeśli minął tydzień to kup test ciążowy. Poza tym ten rzekomo ''inny'' ból piersi to zapewne projekcja twej przewrażliwionej psychiki. Mnie też wydawało się, że kręci mi się w głowie, czuję się omdlała itp. itd. - wszystkie te złudzenia zostały rozwiane przez okres - to tak gwoli uspokojenia. Ale nie lekcewaz tego i idź po ten test ;)

Gość jjj444
player1111111 nie czepiaj się wychowania jeśli kogoś nie znasz... przeczytaj jeszcze raz to co napisałam i dopiero wtedy się wypowiadaj... powiem to jeszcze raz mam 20 lat wiec nie jestem słodką 15... globulki zaproponował lekarz zanim je zastosowałam wiedziałam ze nie są aż tak skuteczne dlatego odbył się stosunek przerywany bo jeśli nawet wtedy dostana się jakieś plemniki globulka może je zwalczyć bo będzie ich mniej...dodatkowo dni niepłodne... porad i uwag na temat wychowania udzielaj osoba które tak owego nie mialy

Gość jjj444
mekolaca dzięki wielkie o to właśnie mi chodziło :* zrobię test jak okres mi się będzie spóźniał bo jak na razie jeszcze nie minął termin przewidzianej miesiączki

Gość mekolaca
Ja bym proponowała zrobić juz teraz, tak dla pewności ;)

tak, bo chcialabys podejscia w stylu wychowanie bezstresowe "nie martw sie, wszystko bedzie dobrze" a jak ktos mowi jak jest to zaraz jestes oburzona. Ale to przez takie podejscie wsrod mlodziezy wyksztalca sie brak odpowiedzialnosci

Gość yuyiuyiuiyuotjb,g
bola cie piersi przed okresem,nie jestes w ciazy,gdyby bolaly cie po terminie spodziewanej miesiaczki wtedy bylo by wieksze prawdopodobienstwo ze jestes ale to i tak nie pewne,zrob test albo poczekaj pare dni,moim zdaniem nie jestes w ciazy

Gość jjj444
wiesz nie oburzam się tylko nie życzę sobie uwag na temat mojego wychowania... jeśli by było ono nie właściwe to mając 15 lat bym tu pisała... możecie krytykować mnie i moja nieodpowiedzialność w tym wieku a nie moje wychowanie... ja chciałam tylko się dowiedzieć czy stosunek przerywany + globulki stwarza zagrożenie zajścia w ciąże nic więcej...