Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem.............

Ile tamponów/podpasek zużywacie w ciągu dnia?

Polecane posty

I co ile je wymieniacie? mam chyba obfity okres...Tampony w tych najgorszych dniach muszę wymieniać co 2h góra 3h, ale wtedy to już przesiąka podpaskę. Jak to wygląda u was?

Gość szagi
podp 6 razy dziennie do 8

Gość L'Istant de Guerlain
ja uzywam podpaski tylko i uzywam ich mniej wiecej trzy. Chybanie mam zbyt obfitego miesiaczkowania. W ogole mam troche dizwny ten okres bo mam trzy pierwsze dni dosc obfity a potem zatrzymuje mi sie na jeden dzien zupelnie i powraca znowu na ostatni dzien. I tak jest zawsze. Ktos jeszcze tak ma? A czemu pytasz o to ile sie uzywa podpasek, myslisz, ze ty przesadzasz czy co? Tak czy inaczej po kazdej zmianie podpaski podmywam sie.

Boję się, że mam zbyt obfity okres co napisałam. Ja musze zmieniać tampon tak co 2-3h ! w tych gorszych dniach (2-3) dziennie wychodz ok. od 8 do 10 tamponów całkowicie nasiąkniętych!

a dlaczego w ogole uzywasz tamponow? To takie niehigieniczne mysle. Wiesz, czytalam ze z krwia wyplywaja wszystkie zanieczyszczenia i jesli zatyka sie ujscie tamponem to moze te brudy jakos nie moga swobodnie wyplynac.. tak to sobie wytlumaczylam. O tamponach wiem niewiele, uzywalam ich czasem gdy chodzilam na plaze, na kilka godzin.. Jesoo raz zdarzylo mi sie o nim zapomniec.. wieczorem z ukochanym wzielo nas na sesk.. jejku, nie powiem wam co bylo, gdy to wyciagnelam.. a zapomnialam o nim na dwa dni chyba, jaki smrod.. strasznie, dlatego ja bym ci nie radzila tego uzywac.

Gość Matko i córko!!!
Jak mogłaś uprawiać seks z tamponem!!

oh, nie uprawialam seksu z tamponem. Tak jak napisalam wyzej, zapomnialam o nim na dwa dni!! Efekty byly straszne, w dodatku przypomnialam sobie o nim tuz przed stosunkiem.

Gość trzeba miec krupnik
zamiast mozgu.

Gość jak mozna przez 2 dni
nie widziec sznurka miedzy nogami. Chyba ze myjesz sie raz w tygodniu :D ROTFL.

Gość a swistak siedzi
"Tak czy inaczej po kazdej zmianie podpaski podmywam sie. " i zawija podpaski w sreberka :D Gdybys sie myla to bys sznurek widziala.

Gość Mi się czasem zdaża
ze musze zmieniac co godzinę w ciągu pierwszych 2 dni

Gość nie wazne
Nie, po prostu to byl tampon bez sznureczka. Lubicie tak ludziom dokopac, prawda? by sie troszke wywyzszyc i pokazac jacy to wy jestescie czysci i oczywiscie zarozumiali. Ohyda..

Gość ijk
"Nie, po prostu to byl tampon bez sznureczka" a gdzie takie sprzedaja cuda? i jak sie je wyciaga jak nie maja sznuraczka?

Gość nie wazne
Jesteś ciekawa to sama spróbuj odkryć to cudo. Jesteś żałosna/y, w dodatku zero inteligencji, Nie potrafisz sobie wyobrazić nic prócz tego co dostaniesz do rączki gotowe i kupione? Taki tampon można sobie samemu przyrządzić, gdy jest taka potrzeba. No cóż, takiej jak ty na pewno mamusia kupuje i zakłada w dodatku, bo sama nie jesteś w stanie.