Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Why???

poważne pytanie

Polecane posty

Gość Why???

Jaki jest najbardziej oplacalny kierunek humanistyczny? W sensie taki na ktory nie szkoda czasu,pieniedzy i majacy jakas przyszlosc.

Gość Why???
cos jeszcze?

Gość Why???
podnosze

moze dziennikarstwo? sama studiuje socjologie i kierunek mi sie bardzo podoba, szkoda ze niewiadomo co robic, ale ja natsaiwam sie pozniej na policje albo kuratora;)

Tak prawo, na pewno, ale chyba dla tych, ktorzy maja tatusia albo mamusie prawnika, bo samo prawo nic ci nie da. Bedziesz magistrem prawa. A na aplikacje sie dostac graniczy z cudem- dla przecietnego zjadacza chleba. U mojego taty w firmie pracuje juz jeden magister prawa....

a ja slyszalam ze ostatnio juz nie jest tak trudno dostac sie na aplikacje.

Moze jakas filologia, ale taka bardziej nietypowa...No i oprocz tego doskonala znajomosc angielskiego. Ostatnio widzialam ogloszenie ze poszukuja osoby ktora zna bardzo dobrze angielski i norweski. Oferowali bardzo atrakcyjne warunki. Ale byc moze bylo to tylko jedno takie ogloszenie...Hmmm...sama nie wiem

Gość gupeek
moja dziewczyna studiuje prawo,nikogo w rodzinie nie ma z żadnej korporacji a mimo to liczy że się dostanie na aplikację - jej znajomi pomimo braku znajomości też się podostawali, jednakże - co tu kryć - tylko Ci, którzy mieli dobre średnie

Gość w przypadku prawa
jest szansa dostac sie na aplikację nie mając krewnych prawnikow w przypadku bardzo dobrych ocen! jelsi chodzi o inne kierunki humanistyczne to podobno sinologia (z racji otwarcia na Azję, Chiny) jest na czasie

Gość Pummmpernikiel
a administracja?