Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11223344556677

BOJE SIE PIERWSZEGOB RAZU!

Polecane posty

Gość 11223344556677

jestem dziewica mam 20 lat. Moj chlopak ma 25 i jest doswiadczony. bardzo sie boje tego pierwszego razu. Ze bedzie bolalo, ze sie bede stresowala. On ma porownanie jak bylo z innymi kobietami aja jestem zielona:( Boje sie ze bede lezala jak kloda i nic nie bede robila:( i on sie rozczaruje, ja tak samo:( mysl o tym ze tak naprawde bedzie kiepsko, bo pierwszy prawie zawsze jest kiepski, przeraza mnie:( poza tym mam kompleksy i wstydze sie rozebrac przed nim:(

Gość
wyluzuj dziewczyno

Gość 11223344556677
nie jestem paszczurem. uwazaja mnie za ladna dziewczyne i moj facet zdziwil sie ze z taka prezencja nie mialam jeszcze nigdy partnera seksualnego, ale nie uwaza ze to zle. ja po prostu jeszcze nie spotkalam kogos z kim chcialabym to zrobic na 100%. z nim chce ale bardzo sie boje jak to bedzie:(

Gość 11223344556677
to nie prowokacja:( sa jeszcze ladne dziewice co maja 20 lat i wiecej... smiac sie czy plakac?:(

Gość 11223344556677
moj facet zdziwil sie ze z taka prezencja nie mialam jeszcze nigdy partnera seksualnego - ho ho ho, ą, ę - co co ci choddzi?:o

Gość hajkala
autorko,ja też mam 20lat i jestem dziewicą..może nie ejsteś w pełni do tego gotowa?

Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione. I przypuszczam, ze bardziej wynikaja z tego, ze on ma doswiadczenie i boisz sie porownania z innymi kobietami. To co nieznane, nowe, znaczy stresujace. Nie wiem jak dlugo jestescie razem. Od tego tez sporo zalezy. Jesli on jest doswiadczony powinnas sie cieszyc, ze on da Ci przyjemnosc i nie bedzie zielony w tych sprawach, mysle ze przy okazji dobrze Toba pokieruje. I Ty poznasz przy nim co sprawia Ci przyjemnosc i on nauczy Cie co jemu.

Gość 11223344556677
za to nie jestem dziewica analna :classic_cool: