Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artek123123

naiwniak :/

Polecane posty

Dziewczyne spotkalem na necie, pierwsze rozmowy fajne, dogadujemy sie jak starzy znajomi. Rozmowa zeszla na tematy erotyczne i takie zdanie od niej "nie naleze do blad pustakow co kupuja komplementy i ida do lozka, ze mna latwej przeprawy nie ma". No to sobie mysle, fajna, porzadna dziewczyna, zajebisty plus. Pierwsze spotkanie w realu pokazalo ze rzeczywiscie porzadna, nawet na czerwonym swietle nie chciala przejsc czy wyrzucic papierek na ulice, mysle kurde, ideal. Po miesiacu przyznala ze z kims sie rypie i to na dlugo przed tym jak sie poznalismy i to z kilkoma, ale jednego na stale. Kobiety zawsze udaja takie trudne, a chodzi im o jedno? Czy facet poznajac dziewczyne musi pierw myslec zeby ja zaliczyc, a ewentualnie pozniej starac sie pokochac? kurwa, ale jestem naiwny, ja pierdole ;/

Gość mekolaca
Może udawała ;) ? Może Cię okłamała z tymi kilkoma ? Daj spokój, i nie uogólniaj.

Gość ...CCC
Ej !a w domu wszyscy zdrowi???

Gość kręce wami muszyny
w każdą stronę :D

No ale mogla od razu powiedziec co jest dla niej wazne, moze i bym sie skusil na zwiazek bez zobowiazan. Z tymi swiatlami moze przesadzilem, ale papierka tez nie rzuce ;)