Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Famme de Royal

Jak kulturalnie spławić dewianta?

Polecane posty

Gość Famme de Royal

Cześć dziewczyny! Mam problem, muszę spotkać się z pewnym głąbem z dalszej rodziny, mam mu dać jakieś notatki (mama mnie zmusiła :( ) I w związku z tym mam do Was pytanie, jak kulturalnie go spławić, żeby nie poczuł się bardzo urażony. Mama mówiła że to jakiś straszny dziwak, całymi dniami siedzi przed kompem i się masturbuje, nie mam zamiaru spędzić z tym dewiantem więcej niż 5 minut :o

Gość ona 39 i pół
ja bym go zgłósila na policje,miałam podobny problem z takim jedny rafałem z bogatyni,strasznie napalony i w kolko gadał o seksie w wannie....z tatą

Gość zielonooka_
może nie będzie tak źle :) w razie czego wykręcisz się tym że nie masz czasu i uciekniesz

Gość tarijaa86
ja też miałam problem z jednym takim zboczeńcem, poznałam go na czacie, poszliśmy na randkę a on nagle chciał mnie zaciągnąć do publicznej toalety i to do tego męskiej :( i powiedział że zrobi to ze mną tak jak nikt tego ze mną nie robił :( kategorycznie zaprotestowałam, to zbiło go trochę z tropu, trochę jeszcze mi poprzynudzał o swoich sukcesach giełdowych (sądząc po aucie trochę je wyolbrzymił) i wróciłam do domu

Gość ona 39 i pół
dlaczego jej tak podpowiadasz zielonooka???z tego moze byc tragedia i pokrecone dzieci ktore nigdy nie nauczą sie grac na bandzo pomimo brania lekcji,tak jak np niejaki typowy

Gość jeden facet
wpisz F23 w google i o2 tam zobaczysz kim jest :D

Gość Famme de Royal
W takim razie wysle kolezanke zamiast mnie. Mysle, ze bedzie to Ola z 30kg nadwaga i tradzikiem na twarzy, to powinno skutecznie odstraszyc delikwenta. :) Raczej sie nie powinnien masturbowac sie na jej widok a notatki dostanie tak czy siak. :)

Gość Famme de Royal
Wlasnie dzwonilam do Oli i sie zgodzila pojsc za mnie na to spokanie. W sumie to ona jeszcze nigdy nie trzymala zywego mezczyznay za reke wiec tym bardziej jej bedzie milo a jezeli ten glab z mojej dalszej rodziny okaze sie w jej typie to moze nawet Ola da sie potrzymac za reke przez 0.334s. Oba sie tylko nie zaczal masturbowac.

Gość oto moja droga wystawiam
-1/10