Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cipa cipa

Najgłupsze reklamy w TV

Polecane posty

mnie irytuje reklama w kawiarni, co chlop mówi do baby' o to ty 781 876 432', ona ' o 781 234 555', co u ciebie? , a ożeniłem się z 721 345 020 zwariowałam :O

cipa cipa...takaś ładna, a taki brzydki nick se wzięłaś. Aż mi do Ciebie nie pasuje. Co do reklam to mnie drażni reklama ery z tą wkręconą rocznicą ślubu i jest taka jedna reklama herbaty z taką cholernie przygnębiającą muzyką i gra w niej taka ruda babka. Nie pamiętam nazwy tej herbaty...;)

juz przy tym nicku zostane :D no ta rocznica ślubu jest też choooyowaaa

Gość gusta i guściki
Mnie wkurzają reklam TU AXA ( z pikusiem) chyba to to. Wszelkie reklamy specyfików na gastryczne problemy (sraczka, wzdęcia, wymioty itd) zwłaszcza przy konsumpcji posiłków! Kichalska Ania i zarażalski jakiś tam Jakichś tam magnezów w nastroju wiadomości z ostatniej chwili Reklama z ŻANET KALETA! wrrrrrrrrrrrrr Laktacydu Reklamy z udziałem Z. Chajzera proszku Vizir! Reklama z krwawiącymi dziąsłami! Reklama żarełka dla piesków z tekstem "mamy na to twarde dowody".........no comment:( Sieć komórkowa (chyba era) z tekstami "ale ładny kucyk"i "chyba się sypię!" Rekalmy TINY (jest jak ja!) Relkama banku z Gerardem Depardieu żenada........... i pewnie by się jeszcze (gdyby nie pora) wiele, wiele innych znalazło...........

Gość hegdn
Ja nie mogłam zniesc reklam ampersów, jak te baby całowały dzieci po du*ach

Reklama Play z dziadkami, z których jeden MUSI ślub wziąć :o

mnie denerwuje reklama tej nowej gazety flesz co socha tanczy :/ fajna jest ta dziewczynka z reklamy pampersa jak tanczy w okularach :D reszta tej reklamy tez mnie wkurza:D

Gość młody bóg z Uralu
pampersy- robią z dzieciaka wariata reklama z dzieciakim- króliczkiem (to z kim się mamusia tenteges, że ma króliczka???)

Gość dcfvbnm,.
JA jak widzę tego murzyna co "siedzi na koniu" to mi słabo :o Dobrze, że przynajmiej zmienili mu głos bo ten wtedy to taki żałosny że aż nie dało się słuchać.

Gość dcfvbnm,.
inka88: ta dziewczynka jest boska :D Tak radośnie spędzasz dni :D

O tak, biedny koń, wstrętny murzyn :O A jego głos, nie mogę wytrzymać :O Nie lubię też wszelkich reklam z dziećmi, irytują mnie.

Gość thomassss
ta reklama z ta tanczaca dziewczynka jest straszna masakrycznie, az mna rzuca... ale chyba gorsza jest 100% bawelny, musze mej lasce kupic- ciekawe co ona na to powie hm hm

Gość anoda i katoda
podpisuję się pod tym wszystkim.W ogóle polskie reklamy są beznadziejne,bez polotu i wręcz odstręczają.Trudno mi uwierzyć,że sztab ludzi pracuje nad tym i bierze kupę kasy.Wolałabym coś na śmiech i z fabułą-można tak!Ja podrzucam najnowszą "rolę"Przybylskiej i jej faceta(dzieci to nie wiem czy jej własne czy z castingu)Warto jeść kurczaka,jak ta mała wychodzi i szuka kurczaka ''bo wyszedł'' czy coś tam- sztuczne,beznadzieja!

Gość Gosc

Reklama Gripovity mi działa na nerwy.