Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjebane mamna wszystko

nowe zycie

Polecane posty

czesc jestem wstawiona nie mam checi pisac poprwanie ani nic powiem tyle przegralam zycie jak nie wiem co i nie wiem co z tym zrobic kiedys mialam abiicje a teraz wszystko mi jedno jedno co mnie trzyma przy zyciu to dziecko nic wiecej popelnilam blad wychpodzac za maz nie robcie tego dziewczyny mowie wam zanim yslicie ze jestescie zakochame zastanowcie sie czy on was kocha bo jak wpadniecie w takie dno jak ja tez wam sie zechce ac nba wlasne zycie mowie wam

zygac na wlasne zycie mowie wam nie wiem co mnie dzis opetalo wzielo mnie na szczerosc przez caly dzien wstyd mi przed ojcem wstyd mi przed matka przyznac sie do zyciowego bledu tata mowil nie wychoc za maz ja nie kocham bedzie dobrze dobry meszczyzna nie bije mnie kocha zawsze jest fer do domu wyplate przynosi zajmie sie czasem dzieckiem i co z tego nie jestem doceniana jako kobieta zwracam mu uwage ze jest mi zle ze powinien mnie czesciej zauwarzyc a on co ? wychodzi z domu mowi bay bay to ja mu na to9 niech spierdala dam rade zawsze dawalam to czemu nie teraz zostawil mnie z dzieckiem choc mu mowilam wyjdziesz obok spi dziecko jak masz jaja to wez ze soba i wychowaj choc serce sie kraja nie wziol wyszedl to po huj wraca po huj pyta o co mi chodzi wyszedl niech spierdala niech sie zastanowi o co mi chodzi ja nie wiem czy ktos mnie zrozumial chodzi mi o to ze nie docenia mnie jako kobiete ja wiem ze po ciazy przytylam ze nie jestem tak atrakcyjna jak kiedys ze niej kobiety i wogle