Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ani85500

Suknia ślubna a toaleta

Polecane posty

Jak ktoś ma suknię ślubną dwuczęściową na nieco szerokich kołach to w jaki sposób można, będąc w niej, korzystać z toalety idąc "siku"? Ściągnąć dół? Czy może podnieść do góry? Ale podnosząc do góry to można ją zabrudzić z makijażu....bo niemożliwe jest niekorzystanie z kibelka przez conajmniej pół doby:-( jakieś rady, jaki jest najbardziej wygodny i praktyczny na to sposób...?

Gość do góry, ale do kibelka
wybieraj sie ze świadkową czy coś, żeby pomogła ułożyc suknie. niestety, taka jest rzeczywistość.

ja miałam suknię z 1 częsci ale nie miałam koła tylko jakiś sztywniejszy materiał.. próbowałam na 2 sposoby albo poszłam z mężem do wc rozpiął mi ją z tyłu,brałam w ręce ile się dało,albo odwrotnie zakładałam sobie ją na głowę i czyniłam to co należy czynić w klozecie :D

Najlepiej gdy w restauracji jest toaleta dla osób niepełnosprawnych w nich jest więcej miejsca;-) Ale ogólnie miałam suknie na kołach i się dało samemu. Tylko trzeba się trochę nagimnastykować.

Gość całkiem zielona
jejku, to jest aż taki problem????? nie straszcie dziewczyny :o nigdy o tym nie myślałam :o serio "trzeba" chodzić z kimś??

No to trzeba będzie się gimnastykować z czyjąś pomocą;-)

Gość ej powiedz
Ja mialam dosc obszerna kiecke a chodzilam sama. zadarlaj ja do gory i po sprawie. Nic nie ubrudzilam, nie uszkodzilam.

i samie pomyślcie gdzie zdrowy rozsądek ubierac takie szmaty w których się wylac nie da

Gość iuuyiuy
ja chodzilam ze swiadkowa..i do tego okres mialam:/

Gość Jaromir Z debicy
Panny młode niekorzystaja z kibla w dniu swojego ślubu To jest nieeleganckie i żałosne , musisz sie powstrzymać jakoś

Gość a propo
o boszszsze biedne mlode

Gość bez siana w glowie
E tam, ja z Mamą chodziłam i luz. Mama trzymała kieckę a ja sikałam. Przeciez kiecka jest tak obszerna, że i tak nic nie widać.

ja mialam jednoczesciowa na dwoch kolach chodzilam albo z mezem albo swiadkowa . Swiadkowa to moja bardzo bliska kuzynka i bylo ok

ja miałam na jednym weselu taką na kole jako świadkowa, normalnie wzięłam cały dół do góry i kłopotów nie było:P panie młode robiły tak samo jak sobie przypominam z nikim nie były w klopku ;)