Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem zielona

Jakie suknie są teraz modne?

Polecane posty

Gość całkiem zielona

Wesele na karku a ja nie mam jeszcze sukni :( ccciałam się Was poradzic jakie są teraz modne: takie "podpinane" http://i.pinger.pl/pgr122/726006d8002249bb4aae89b0/suknie_slubne_04.jpg i podobne czy takie http://cdn3.ioffer.com/img/item/115/983/509/ApcA.jpg. Tylko nie naskakujcie na mnie, że nie mam gustu :P bo to nie są suknie nad którymi się waham tylko chodzi mi o styl. Oglądam suknie z salonów i niestey linka do tych kótre mi się podobają nie dam rady skpiowac bo wkleja się link do strony głównej a nie do konkretnej sukni. Co jest teraz w modzie?? jaki krój? a dodatki? welon do ziemi czy coś delikatnego we włosach??

Akurat moda przy wyborze sukni to sprawa drugorzędna. Najważniejsze że suknia pasowała do figury i osoby która ja nosi. Inaczej to suknia przysłania osobę która ją nosi i zamiast podkreślać urodę to szpeci. Musisz iść przymierzyć kilka typów sukien a potem szukać konkretnego modelu.

Gość sammer
Nie jest ważne co jest modne tylko to co dobrze na tobie wygląda oraz jak się w tym czujesz.Msza się czuć ubrana a nie przebrana.A czy to będzie lekka zwiewna sukienka w stylu greckej bogini czy w wielka rozłożysta w stylu księżniczki zależy od ciebie.Moja koleżanka niedługo ma ślub i chodziłam z nią po salonach i oglądałyśmy sukienki.Podobały się jej wielkie rozłożyste ale jak je przymierzyła wyglądała w niej koszmarnie.Za to jak włożyła lekka taka zwiewna sukienke wyglądała bardzo pięknie.

Gość madziarelka
Biorę ślub 4 września i będe mieć tą suknię która jest w pierwszym linku:) tylko że białą:P jeżeli się komuś podoba po 4 mogę ją odsprzedać z bolerkiem, welonem i ozdobą na szyję :)

Gość musisz jak najszybciej zglosic
z tych 4 linkow to pierwsza i ostatnia sa ladne. 3 chociaz jest bardzo popularna, mi sie osobiscie nie podoba

Gość afcafdafcafcazfzf
ostatnia

Ewentualnie ostatnia- pozostałe Cię przytłoczą jak jesteś taka szczupła. Ale masz świadomość ze ta strona szyje suknie z projektów kradzionych. To są suknie projektu Maggie Sottero.

Gość całkiem zielona
Miarka - nie wiedziałam o tym, że kradną jakiejś firmie projekty... Ale raczej nie zdecyduję się na zamawianie przez internet bo boję się, że nie będzie pasować mimo podanych wymiarów.

Oryginalną suknię Maggie można w Polsce zamówić np w salonie Tylko Ona w Warszawie. Niestety są dość drogie.

Gość Cheryll
Ale sie usmialam Miarka tym razem przeszlas sama siebie " kradzione projekty" :D :D :D co druga osoba prawdopodobnie, a juz na 100 co trzecia szyje sukienke u krawcowej na podstawie KRADZINEGO projektu jakiejs firmy lub kreatora mody. Nie czepiaj sie dziewczyny. Zreszta nie wydaje mi sie ze masz tak wprawne oko i od razu rozpoznajesz ktory dom mody ma w ofercie taka sukienke. A jesli rozni sie jedna falbanka? Pewnie sama pomykasz z torebka "Louis Vuitton" jesli wiesz co mam na mysli :D A propo sukienki z tych czterech ja stawiam na numer 3