Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśka2009

Czy jest szansa,że...

Polecane posty

Gość Maryśka2009

Cześć dziewczyny.Mam pewien problem i nie umiem sama sobie poradzić.Otóż chcę usłyszeć wasze opinie...kilka dni temu dotykaliśmy się tu i ówdzie,w pewnym momencie on się spuścił na mój brzuch(dość daleko od miejsc intymnych),ja to przetarłam ręką,tak że tego wgl nie było już widać i wróciliśmy do zabawy.po kilku minutach(nie wiem,może nawet po 1 minucie,napewno szybko) on też dotykał nie raz to miejsce,które ja wcześniej wytarłam,a od razu potem znów wrócił do "misi" i konkretnie ją pieścił,nie tylko na zewnątrz...i tu moje pytanie-czy mogłam zajść w ciążę? wiem że nie można zajść przez ręcznik,sedes czy inne rzeczy,ale wolę wiedzieć co wy sądzicie.kupiłam bobo-test,ale jeszcze go nie zrobiłam,bo nie minął jeszcze tydzień,czekam na okres i trochę się boję bo powinnam dostać wczoraj lub dzisiaj,ale mam jeszcze nieuregulowany,także kilka dni może się spóźnić,bo często tak mam...proszę o normalne odpowiedzi i dziękuję.

Gość Jak wytarłas to nie ma
szans.

Matko,znam ciągle stresy wynikające z zabaw,nawet jeżeli wiem,że niemożliwe aby coś dostało się do środka. Ale niestety na moje oko jest prawdopobieństwo.:(

Gość maryśka2009
wytarłam,ale nie chusteczką,tylko ręką,potem on tego dotykał...

Gość ginekolog36
oczywiscie, ze zachodzi takie prawdopodobienstwo przy opisanych czynnosciach seksualnych

Gość ginekolog36
oczywiscie, ze zachodzi takie prawdopodobienstwo przy opisanych czynnosciach seksualnych

Gość maryśka2009
aha,zapomniałam dodać,że nie uprawialiśmy seksu...poprostu boje się,że jeżeli on po kilku minutach dotykał tego wytartego miejsca,to mógł mieć plemniki na rękach a potem dotykał mnie w tych miejscach...

Gość ginekolog36
ryzyko nie jest szczegolnie duze, ale nie mozna wykluczyc, ze doszlo do zaplodnienia. tak sie po prostu nie robi, potrzeba wiecej odpowiedzialnosci i swiadomosci :/

Uspokój sie wydaje mi się, że nie ma żadnej szansy. zresztą wszystko nie jest takie proste jak sie Tobie wydaje.

Gość maryśka2009
cholera,dalej nie mam okresu...wiem że w moim wieku może się spóźniać,ale 5 dni...trochę mnie to niepokoi ze względu na tą niepeność co do tej wpadki,jeszcze nie zrobiłam tego testu i ciągle się boję..