Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosktopytaaaa

Czy można zrzucić 27 kg. w pół roku ruszając się i jedząc zdrowiej i mniej ?

Polecane posty

Gość ktosktopytaaaa

Tak jak w temacie . Proszę o odpowiedź.

Gość nie powinno sie napewno
jesli cos takiego sie uda to skora wyglada tragicznie wisi i jest pomarszczona a to naprawde nie fajnie wyglada. lepiej robic to stopniowo a za to z lepszymi efektami

Gość ktosktopytaaaa
ale to 2 kg na miesiac

Gość ktosktopytaaaass
na tydzien

Gość mysle, ze sie da
szczegolnie z duzej wagi ale po co tak szybko, nie lepiej wolniej, trwalej bez drastycznej diety, a zmieniajac nawyki ja chce schudnac tyle w rok

Gość ktosktopytaaaass
ja chcę schudnąć właśnie tyle, zaczynam od 82 kg. Chce ćwiczyc jest zdrowiej i mniej zastanawiam się czy bede chudla 2 kg na tydzien, na poczatku pewnie tak ale potem bedzie gorzej

na pewno łatwiej się gubi duża nadwagę, ale tu pytanie jak duża ty masz? ile masz wzrostu? Z tego co wiem, bywały i takie przypadki, ale narzekały potem na: obwisłą skórę, piersi do pępka, pupa tragiczna itd... Nie lepiej to sobie rozłożyć na rok? to i tak będzie sukces i to wielki

Gość trzy kroki do szczescia
ja jestem na diecie od ponad tyg ..schudlam 2 kg a przedemna jeszcze 30 :o jesli chcesz to przylacze sie do ciebie? :)

Gość ktosktopytaaa
173 cm 82 kg jak myslicie? duza nadwaga? trzy kroki do szczesnia chętnie

wiec od dzis zaczynasz? ja nie daje sobie zadnego czasu...nie zalezy mi zeby schudnac bardzo szybko chce zmienic nawyki zywienia na zawsze...wiec moj cel to zdrowo sie odzywiac :) jak narazie idzie mi dobrze,tylko czy starczy silnej woli?

nieprawda...niedawno w programie ewy drzyzgi..byly kobiety ktore schudły po 50 kg minimum....byla taka kobieta które schudła przez 4 lata, 70 kg..i co miala duży nadmiar skóry..uwazam ze jest to sprawa indywidualna, no i oczywiscie bardzo ważne są cwiczenia, kremy na ujedrnianie skóry, warto tez w czasie odchudzania isc do kosmetyczki, zrobic sobie specjalne zabiegi na ujędranie,,, dzięki tym wszystkim na pewno nawał skóry po odchudzaniu będzie mniejszy... a to są te rozmowy w roku...fragment..tego odcinka gdzie mlodziutka dziewczyna w rok schudła 100 kg...i zobaczcie.........JAK MALO MA SKÓRY......SZOK...ale zobaczcie co robiła http://www.youtube.com/watch?v=cod7oIXKAHM

Gość ktosktopytaaa
oglądałam fragment tego odcinka i jestem w szoku 100 kg w ciągu roku to dużo. bardzo dużo. dziewczyna miała tyle siły na ćwiczenia, u mnie z ćwiczeniami jest najgorzej masakra jakaś nie mogę się zmobilizowac do typowych cwiczen wole np spacery

Gość do trzy kroki szczescia
czy mozesz podac przykladowy dzienny jadlospis, tez przymierzam sie do diety, a wlasciwie nie do diety, tylko do zmiany sposobu odzywiania, ilosci, jakosci bez jakiegos zbytniego dramatyzmu tak zebym chudla ok 2-3 kilogramy na miesiac, bo az zal na sieie patrzec :O

Gość do trzy kroki szczescia
* na siebie

da sie moja mama schudła w 5miesięcy 25kg zaznaczam nie ćwiczyła tylko mż

Gość ktosktopytaaa
ja nie mam mozliwosci zeby przejsc na konkretna diete wymyslilam sobie zasady, ktore bede przestzegac min jesc mniej i zdrowiej

WIEC tak...moj zmor byl chlebek z maselkiem i wszytsko co jest z ziemniakow... od 8 dni nie jem pieczywa a jesli juz musze to tylko i wylacznie WASA (tekturke) lub taki ciemny pelnoziarnisty ziemniakow nie jadam ,za to nie odraniczam sie w warzywach ,kupuje sobie ,,bukiet warzyw,, gotuje z odrobina soli i wcinam na obiad ,co drugi dzien do tego gotuje sobie piers z kurczaka i jem go z warzywami pozwalam sobie na jogurt jeden dziennie taki z ziarnami zboz :) na sniadanie jajko z pomidorkiem i ogorek :) nie mam zadnej szczegolnej diety...staram sie zmienic nawyki zywieniowe tak zeby sie nie glodzic a jesc zdrowo,bo na glodowkach nie dam rady napewno jak narazie nie jestem glodna i chudne :) aaa i jeszcze ryby...lubie je bardzo

moja zmora...

Gość do trzy kroki do szczescia
dziękuje za odpowiedź myślę, że Twoja dieta jest ciut za radykalna dla mnie, ale podstawa dobra dzięki jeszcze raz