Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

do normalnych studentów tego forum

Polecane posty

uczycie sie w ogóle do sesji czy lecicie na sciagach czy na poprawkach i jakims minimum ? bo żeby to naprawde ogarnąc musiałabym sie od teraz uczyć bez przerwy , i nie wiem czy to nie bedzie naiwne z mojej strony ?

Gość ucz sie jełopie

Gość xyzżź
ucze się, w przerwach opierdalam się. co się przejmować :P, jest jeszcze wrzesień... :P:D

Gość xyzżź
chyba powinnas przerwa zmienic kierunek na inny

Gość golfiarz Frank
Wystarczy być na wszystkich wykładach i słuchać, nie wagarować, nie lenić się to osiągniecie stan wiedzy absolutnej podbudowanej książkowo!

Gość kałamarnica22
Ja sie narazie nie ucze,bo zrobilam totalna olewke studiow ktore sa moja zyciowa porazka. Jak przyjdzie sesja to i owszem przysiade dzien wczesniej do nauki bo inaczej nie potrafie. Na robienie sciag jestem za leniwa juz wole sie nauczyc. Przerwa a co studiujesz/?-wiem ze napisalas zeby nie pytac ale powiedz przynajmniej czy to ciezki kierunek? humanistyczny?

ale tu chodzi o moja forse :O:O:O kurcze mam dylemat, bo gdybym sie postarała to moze nawet stypendium by mi wpadło, tylko ze tego jest naprawde dużo !! czemu tego materriału jest tyle? :O:O z jednego przedmiotu jak przez trzy lata z lic :O:O:O starzy mi nie pozwalaja na poprawki bede musiała dawać ze swojej dforsy której prawie zrexzta nie mam:O:O:O:O

Gość do nauki tępoty

Gość Imię przerwy
Przerwa- Ty masz na imię Gosia?

Gość kałamarnica22
ja kulturoznawstwo- :O :O :O porazka na calej lini,dobrze ze dzienne to przynajmniej nie musze sie przejmowac jak nie zdam. Tez zaluje ze sie bardziej nie przykladam bo moglabym miec stypendium a 300 czy 400 zl droga nie chodzi. Chce jak najszybciej skonczyc to dziadostwo i isc na cos porzadnego bo szkoda tylko mojego czasu na te studia.

Gość oo złota polska młodzież
tempe ćwoki co tylko o hajsie [chuj że chujowy kierunek , że chuj z niego przyjemności, że interesujący w chuj ] hajs hajs hajs i jak to tak ...wszyscy na studia to i ja pójdę ...bo człowiek bez studiów to debil ...marni jesteście , zapierdalajcie dalej, myślcie co inni myślą , bez odrobiny własnej postawy i zdania [tak, boli mnie to, że muszę z takimi jak Wy zjeby, zadawać czasami... i najchętniej to wyjebałbym Was w piśdziec ....i jak widać wylewny jestem :classic_cool:🖐️]]]]]]

XD nie, nie mam Gocha aj :classic_cool: no jak dla mnie niezaciekwie chyba że pod katem hoolywood analizy i krytyki filmów i aktorów :O:O w cholere histori i wkuwania na pamieć :o ja sie jeszcze bede zastanawiać pewnie do sesj czy sie zacząc uczyc czy nie Xd

weź się zabij najlepiej[ a się będziesz zastanawiać] :classic_cool:

Gość dziewczyna-ratownika!
ooo złota polska młodzież-juz lepiej,ulzylo ci??? :P

Gość cien cienia
Ja mam w kij zaliczen w najblizszym czasie i egzamin:D a w ogole nie chce mi sie uczyc:) slucham sobie starych piosenek. 4 rok-czym ja mam sie przejmowac:D

przerwa miedzy palcami 90- hmm no u mnie na studiach to malo bylo do kucia, wszystko praktycznie bylo na logike

Gość kałamarnica22
No mowie ze porazka a wydawaly sie takie ciekawe :O

jak zwalę konia to mi ulży :classic_cool:

Danny imponuje nam że TY robisz to z zaangażowaniem poświeceniem i zgodnie z włąsnymi zaintereowaniami w imie ideologi ipogladami przewyzajace Twój jednostkoy interes ale nie te czasy i nie na moje mozliwosci pomimo nawet chęci 😭

Gość yhh11ds121211nhf1,ndfs1,ndfsnh
ja sie opierdalam od pierwszego dnia-nie uczę się nic, ściągam i mam same 4 :D tylko jednego przedmiotu nie zaliczyłam, ale na nim wpadli również Ci , którzy ryją dzień i noc więc nie czuję się wyjątkowo winna :P

weź się zabij [powieś, łeb urżnij , zapij , żyły pochlastaj ] ku chwale :classic_cool:🖐️]]]]] nie wiem , nigdy nie miałem [tudzież ciężko wypowiedzieć...czyli nie czeba mieć :classic_cool: 🖐️:classic_cool:

Gość xyzżź
yhh11ds121211nhf1,ndfs1,ndfsnh - mam nadzieje że nie będziesz w przyszłości lekarzem ani inżynierem :P , bałambym się :P