Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssffgb

nie lubie swojego ciala nago

Polecane posty

Gość ssssffgb

jestem niby szczupla, ale zueplenie nago czuje sie zle, juz w majtkach lepiej. mam male cycki, wieksza dupe, wiec chyba brak mi po prostu proporcji. na dodatek ,a, mocne wciecie w talii, ale zaraz mam boczki( kosci miednicy szeroko rozstawione) pozniej znow zwezenie i ida nogi:O brzydko to wyglada, nie ma jednego luku, tylko takie pagorki i doliny:O

Gość aarrttt
Twój problem jest unikalny i to w skali światowej.

Gość ssssffgb
po prostu chce sie pozbyc tego wstydu, albo moe sie naogladalam jakis zdjec wypasionych lasek?

Gość aarrttt
Jednak dostrzegasz sedno problemu! To co widzisz w mediach jest bardzo dalekie od rzeczywistości, to produkt który przed prezentacją został poddany szczegółowej obróbce przez sztab zawodowców. Nad proporcjami możesz popracować rozwijając mięśnie tam gdzie "jest Ciebie zbyt mało", ale nie spodziewaj się wyrównania do lansowanych w mediach standardów.

Gość ssssffgb
:)

Prezentacja nagiego ciała to bardzo złożona kwestia. Jak ktoś napisał powyżej nie należy porównywać się ze zdjęciami z czasopism. Na YT napisz photoshop extreme makeover i zobaczysz jak laski nabierają tych "nieludzkich" kształtów. Oczywiście można wpłynąć na kształt ciała i nauczyć się je prezentować. Zarówno nago jak i w ubraniu.

Gość ssssffgb
pracuje, cwicze, ale tego juz chyba nie przeskocze.

Gość ssssffgb
pracuje i ćwiczę, aż porobiły mi się żylaki za uszami :classic_cool:

Gość ssssffgb
:)

He he zazwyczaj wystarczy odpowiednie upozowanie. Może jakieś delikatne podkreślenie przy pomocy jakiś dodatków typu biżuteria, czasem wystarczą włosy odpowiednio ułożone (długie włosy są bardzo pomocne) :) Jest wiele opcji :)

Ja się czuje dobrze nago, grunt to akceptować siebie takiego jakim się jest.Co do zdjęć w magazynach to wszystko to jest upiększone. Idąc ulicą spójrz na kobiety i zobaczysz że każda z nas jest inna, każda ma inna budowę ciała, nie możemy być wszystkie takie same i idealne, bo świat byłby nudny :-)

http://imagefap.com/image.php?id=1465807780&pgid=&gid=1070520&page=0 autorko, myślisz, że ta dziewczyna ma kompleksy? gdybyś to była Ty, to tu na forum śmialiby się z Ciebie. obsmarowali od głowy do stóp. a tak to mogą klawiaturę i ekran sobie obsmarować. piękno nie leży w szczególe, ale w całości. tak to chyba ktoś napisał. sorry nie umiem wyrażać za bardzo tego co myślę. ;)

Gość ssssffgb
slodko_gorzki--> te kobiety okraglejsze, sa niby grubsz eode mnie, asie fajnie prezentuja, ale domyslam sie, ze w zwyklej domowej sesji, juz by tak nie wygladaly. ja jestem szczupla, mam 175 a waze 60 kg, ale po prostu nieproporcjonalna. ta laska z drugiego linku z malymi piersiami, spojrz na linie jej bioder na jej prawa reka, jest to jedna linia, au mni na wysokosci miednicy jest gula, pozniej zwezenie i to dziwacznie wyglada. ale wlasnie obczailam, ze jednak gdybym pozbyla sie tego tluszczu, ktory sie tam skumulowal, to byloby lepiej, jednak wtedy nie bylaby tak widoczna talia i zmalym biustem wygladlalabym jak chlop:P

Kuriozalnie mały przybór na wadze mógłby pomóc. Mniej kantów więcej krągłości. Możliwe że nawet piersi stały by się pełniejsze.

Gość ssssffgb
jak wazylam niecale 70 kf, bylo tak smao, tzn gorzej, bo bylam mniej jedrna, a wszedzie odladlao sie tak samo, nigdzie sie nie wypelnilo, tam gdzie powinno, a piersi tez takie same, nie schudlam z nich, na szczescie:P

Gość ssssffgb
:) tylko wkurza mnie to, bo w ciuchach tego nie widac i wygladam atrakcyjnie, a jak sie rozbiore, to:cycki mniejsze, bo pancerza nie ma:P, boczki wygladaja na doczepione, czego w spodniach nie widac i wlansie zakloca sie ta ladna linia bioder no i o. no ale spoko, nikt nie jest idealny.

Gość ssssffgb
slodko_gorzki, jak ja Cie lubie:P to ja sie kiedys do Ciebie odezwalam na meila:) no, musze leciec. dziekuje i trzymajcie sie.

Gość fuksjo moja
szkoda ze poszłaś chciałam się z tobą połączyc w bólu bo potrafie sobie wyobrazić to co ty opisujesz, ponieważ mam to samo :o tzn też taki wygląd. W ubraniu ok szczupła a bez.... no cóż małe cycki, wcięcie w talii potem BOCZKI zasrane (pleców przecież sobie nie odchudze) później okrągłe biodra bo mam dużą miednicę :D później takie paskudne zwężenie, ze wyglądam w sumie jakbym miała kwadratową doopę (jak ktoś tego nie ma to chyba nie potrafi sobie wyobrazić) no a potem znowu zaczyna się uwypuklać bo zaczynają się uda. Masakra jakaś :D Ja się nawet nie porównuję do dziewczyn z gazet, ale do zwykłych dziewczyn, koleżanek i nieznajomych mijanych na ulicach! I dochodzę do wniosku ze jakieś dziwadło ze mnie. Ten kwadratowy jakby kuperek to chyba wina genów bo moja siostra też cos takiego ma, ale poza tym jest proporcjonalna i wygląda ok. A ja.... :o

Szkoda że już Cię tu nie ma bo miałem napisać kilka propozycji :)

Gość chyba przesadzasz kobietko
jak masz problemy z boczkami to rozejrzyj się za jakimś seksownym półgorsetem na akcje na pół nago jak wybierzesz coś fajnego to poczujesz się seksownie w swojej skórze ;-)

Gość aha i ach
o kurwa! moja figura na tych zdjeciach, tylko cellulit trzeba dodac :o Walcze też dzielnie, ale się nie da czasami 😭

Gość ssssffgb
nie no, nie bede tu swoich zdjec wrzucac:D ja wiem, jak wygladam:) bede cwiczyc dalej, zobaczymy, co z tego wyjdzie;)