Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkoaala

przechodzę na dietę Ducana- kto ze mną !? do wakacja mało czasu..

Polecane posty

Gość myszkoaala
Zainteresowana, a jakie rezultaty u Ciebie ? Spadła coś waga? Ja w końcu uwierzyłam, że możliwe jest dobicie do tej wymarzonej 60-tki... Są tu jakieś inne osoby, którym udało się schudnąć?

witam was dziewczyny:) ja bylam na tej diecie ale zrezygnowalam poniewaz najpierw mialam problemy z wyproznieniem sie:o pozniej przez 2 czy 3 dni leciala ze mnie woda, nie moglam sie normalnie wyproznic, sama woda:( pozniej koszmarny bol brzucha zjadlam normalna kanapke, bialy chleb, i pomidora i od razu inaczej zrezygnowalam bo widac ze ta dieta nie ejst dla kazdego ale zrobilam tez taki maly eksperyment nie jadlam przez jeden dzien nic innego nic ciastka oczywisicie wybralam takie ktore mialy 15g cukru na 100g ciastek, opakowanie mialo 400g wiec 60g cukru w ciagu dnia i nic innego nie jadlam i tak mi kg lecialy kilka dni pozniej zamiast dozwolonych produktow zjadlam znowu np czipsy, ten sam wynik, waga w dol wychodzi na to ze dla mnie najlepiej jest kiedy ograniczam cukier i tluszcz ale nie przez wyeliminowanie produktow ale przez uwazne wybieranie z mniejsza iloscia cukru i tluszczu tyle o mnie:P

dziewczyny ja teraz waże 62,5 , jestem na tej diecie ponad 2 tyg. jak zaczynałam to ważyłam 66 kg przy wzroście 172cm także za dużo nie zgubiłam , diete sobie troche zmodyfikowałam , zaczęłam jeść jabłka , ( truskawki jadłam przez cały czas diety),nie chciałabym za bardzo schudnąć , może jeszcze 2,5 kg , dlatego wprowadziłam owoce , myśle że jeszcez troche schudnę

ja wlasnie tez zaczelam jesc jablka one dobrze na trawienie wplywaja a jak tutaj sa problemy z wyproznieniem sie to nie ma co ryzykowac zreszta gdzies przeczytalam ze dieta gdzie trzeba cokolwiek wyeliminowac jest zla dieta! organizm czlowieka wszystkiego potrzebuje i tluszczow, i cukru i bialka, itp ale powiem wam ze dzieki tez diecie nie zjem juz czekolady bo jakos nie mam ochoty wole np ciastka jakies z mala iloscia cukru ale bez czekolady albo np czipsy czasami czy suszone owoce

a jeszcze cos chcialam napisac gdzies rpzeczytalam o jednej babeczce tutaj na forum ktora stracila kilkanascie kg ale efekt jojo i znowu 17kg na plusie... super motywujace pamietam jak mi kiedys nauczyciel biologii powiedzial ze do tej wagi dochodzimy przez wiele lat, 20, 25 lub 30 itp i ze organizm potrzebuje czasu aby sie tego pozbyc, ale nie w ciagu miesiaca ale to sie odbije na zdrowiu dieta dukana nie jest zdrowa dieta

Ja od dzisiaj kończę z dietą..Bilans po niecałym miesiącu - 3 kg mniej!! :O Myślę, że tyle samo (a może nawet więcej) schudłabym na diecie 1200 kcal, wcinając przy tym owoce, bo ich sezon w pełni! Do diety powrócę kiedyś na pewno (późną jesienią/zimą), bo ogólnie nie jest zła, chodziłam na niej najedzona, niczego mi nie brakowało (prócz tych świeżych truskaweczek, czereśni...) ;) Trzymajcie się Dukanki, życzę Wam powodzenia!

a ja wlasnie chcialam jeczze cos dopisac ze wlasnie teraz kiedy jest sezon na owoce, warzywa, nie warto robic tej diety ta dieta bardziej mi pasuje pod jesienna i zimowa pore wyobrazacie sobie w lato jesc ryby, miecho caly czas, kurczaka? a zrezygnowac z owocow, warzyw, itp? ja powroce do niej ale w pazdzierniku:) bo pozniej bede zalowac ze nie moglam jesc owocow ale zmienie ja troszke, tzn dodajac jablko

Gość myszkoaala
Ja jestem na siebie zła bo ostatnio trochę mi puściły nerwy z dietą- wczoraj zjadłam krakersy w sporej ilości i żółty ser i mleko z miodem (bo miałam potrzebę na coś słodkiego).. ALe od dziś wracam do normy czyoi diety- będę się jej trzymać bo sporo mi na niej spadło. Dziś na wage nie wchodze bo boje sie zobczyć ile waże po wczorajszym szaleństwie.. ALe powiem Wam że mialam straszne wyrzuty sumienia i chyba nie warte to było tego jedzenia.. Zaciskam pasa !

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!

Gość nacyjka
Czesc Wszystkim !:) zawsze bylam szczupla ale po dwoch poronieniach i dwojce juz moich dzieciaczkow strasznie mi sie przytylo ...diete zaczelam w poniedzialek ale troche oszukalam wiec tak naprawde to od srody dzis piatek waga poczatkowa ( mieszkam w stanach ) to 165 lb jakies 74 kilo dzis 161 czyli jakies 2 kilo mniej chce dojsc do 49 mam nadzieje ze wytrzymam pije kawe z mlekiem..wode gazowana i same ryby wedzone plus kurczak z grilla ..dzis kefir i na kolacje krewetki pieczone w jogurcie ...ahh robilam test to marca powinna osiagnac swoja wage ...mam pytanko czy faza 2 to naprzemian 5dni mieszane warzywka i proteiny i po tem znow same proteiny przez 5 kolejnych ? najgorsze ze nie cierpie nabialu :))