Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna3131

Kosmetyki Kallos Maxima

Polecane posty

Czy któraś z was używała kiedyś kosmetyki Kallos-Maximy? Słyszałam ze mają fajne farby ale boje ale boje się ich użyć bo ich nie znam.

Ja uzywam szamponu z jedwabiem oraz sealing serum. Rewelacja!!!!! wczoraj kupilam moja mamie na Dzien Mamy zestaw kosmetykow w ktorym byl Ekologiczny Spray nablyszczajacy. Mama bardzo zadowolona bo spray fajnie nabłyszcza a do tego swietnei pachnie. Co do farb to ich nie uzywam ale moze sie skusze bo slyszalam ze sa niezle :) pozdrawiam Cie Aniu.

Gość Ania3131
Dzieki Margot. Moze skusze sie na te kosmetyki. Z kallosa to uzywalam Latte ale troche mi sie przejadl ten budyniowy zapach.

Gość KaskaK
Ja jestem uzalezniona od tego mlecznego zapachu :) Uzywam tej maski juz od 3 lat i jak dotad to mi sie nie znudzila :) Mialam kiedys placente ale jakos nie do konca mi podeszla..

Wczoraj skusilam sie na farbe Maxima i kupilam kolor 4.7 kawa. i musze powiedziec ze wyszlo super. Wloski fajnie sie zafarbowaly i mam nadzieje ze na dlugo pozostana blyszczace. Tak ze z cala swiadomoscia moge te farbe polecic.

Gość gość
Witam. Ja wybrałam firmę maxima w swoim salonie fruzjerskim i powiem szczerze, że nie zawiodłam się. Farby są doskonałe! Niebieska odżywka w sprayu to najlepsze co może być! Jeśli ktoś chce utrzymać lśniący kolor to polecam linię zakwaszającą!