Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekunda do zagłady 2

Ciążofobia ;/

Polecane posty

Mam paniczny strach przed ciążą! Mam faceta już prawie 2 lata, on namawia mnie delikatnie żeby już zacząć ale ja się boję, mam 23 lata i jestem dziewicą. Boję się ciąży jak cholera! Mam wrażenie że żadna gumka ani tabletka mnie nie ochroni. Z drugiej strony nie chcę brać tabletek bo to ingeruje strasznie w organizm- po co mam się rozregulowywać? Druga sprawa to taka, że jakby mama się dowiedziała że biorę tabletki anty (co jest jednoznaczne z uprawianiem seksu) wpadłaby w szał, bo ona widzi we mnie dziecko. Twierdzi że jestem za młoda ma seks;/ Ona zrobiła to dopiero po ślubie i nie ma zdrowego podejścia do sprawy. Nie przeszkadza mi to , że nadal jestem dziewicą. Najbardziej mi przeszkadza ta fobia przed ciążą. Tabletki się bierze codziennie więc też by to zauważyła bo przyjeżdżam do niej na weekend, plaster widać jak nic, a gumka mało daje;/ Mam CIĄŻOFOBIE :O

proszę o poradę?

Gość no cóż ja tez
ja mam męża, dziecko, biorę tabletki i tez mam paniczny strach. to dopiero dziwne

Gość 7987239
ta choroba jest skalsyfikowana naukowo jako tokofobia...

Gość mirka rirka
moze czas pomyslec o slubie?

Gość mirka rirka
dobre wesele planuje sie teraz ponad dwa lata..slub w wieku 25 to juz nie pierwszej mlodosci..

Gość mirka rirka
jezdzisz do mamy na weekend to gdzie mieszkasz?