Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia321

A jednak warto wierzyc

Polecane posty

Gość monia321

Witajcie+chcialam sie z Wami podzielic czyms bardzo dziwnym co mnie dzis spotkalo.A mianowicie mam ostatnio ogromne klopoty finansowe+wraz z mezem wychowujemy czworo dzieci,jest nam teraz bardzo ciezko bo u meza w pracy jest zastoj a ja nie pracuje+nie spie po nocach myslac jak przezyc kolejny dzien,modle sie o pomoc.A dzis gdy wracalam ze sklepu osoba po ktorej nigdy bym sie nie spodziewala zadnej pomocy podeszla i wcisnela mi do kieszeni 100zl.mowiac abym kupila za to cos dla dzieci'+wiecie rozplakalam sie na srodku ulicy.To juz drugi raz kiedy zupelnie obca osoba mi pomogla,wczesniej ktos zupelnie bezinteresownie yakupil mi inhalator dla dzieci.Na lamach tego forum chcialabzm podziekowac tym wszystkim,ktorzy umieja sie zatrzymac w codziennym biegu i pomoc innym.Wielkie DZIEKUJE. Mam nadzieje,ze kiedys ja bede mogla pomoc innym w potrzebie.

Gość i co w tym dziwnego
jak sie nawróciłem to terz daje pieniadze a le nie tyle tylko 50 zło bo niepracuje

Gość te nawrócony...
ty lepiej w nauke zainwestuj, bo az mdli od tej twojej jednozdaniowej wypowiedzi z porażającą iloscią bledów :O

Gość te nawrócony...
terz- ??? :O a le :O tu mam nadzieje za szybko spacja, ale w razie czego pamiętaj, że nie ma w polskiej pisowni takiego zwrotu jak "a le" niepracuje- NIE PRACUJE (nie z czasownikami piszemy oddzielnie) litości :O