Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIKA BEZ NADZIEJI NA LEPSZE

SPRZECZKA MAŁŻEŃSKA

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH!!! NA POCZĄTKU UPRZEDZAM, ŻE NIE OCZEKUJE KOMENTARZY TYLKO PO PROSTU CHCE SIĘ WYGADAĆ. MAM MĘŻA I DWOJE DZIECI, DO TEJ PORY UKŁADAŁO NA SIĘ W MARĘ NIEZLE, BYŁY SPORY, ALE KRÓTKOTRWAŁE,ZAWSZE DOCHODZILIŚMY DO JAKIEGOŚ POROZUMIENIA, LECZ TYM RAZEM SPRAWY POSUNĘŁY SIE ZA DALEKO. W CZORAJ RANO POPROSIŁAM BY MĄŻ ZABRAŁ ZE SOBĄ SYNA I ZAWIÓZŁ GO DO PRZEDSZKOLA ( MA PO DRODZE) A ON ZACZĄŁ SIĘ BUNTOWAĆ, ŻE SIĘ SPIESZY. MIMO TO UBRAŁAM DZIECKO. MĄŻ ZABRAŁ GO ZE SOBĄ, ALE PO 5 MNI WRUCIŁ WŚCIEKŁY, ŻE PRZEDSZKOLE JEST JESZCZE ZAMKNIĘTE. JA NADAL OBSTAWAŁAM PRZY SWOIM ŻE MA GO ZABRAĆ BO PRZEDSZKOLE JEST CZYNNE OD 7:00 A JUŻ BYŁO PO 7-MEJ ZACZELIŚMY SIĘ PRZEKSZYKIWAĆ DO MAMĘTU KIEDY POWIEDZIAŁDO MNIE "WYPIERDALAJ" I WYSZEDŁ, A JA ZA NIM I WSADZIŁAM MU DZIECKO DO AUTA. MĄŻ WŚCIEKŁY ZAWIÓZŁ SYNA DO PRZEDSZKOLA.

Gość ona32
nie wstyd wam takie rzeczy przy dziecku wyprawiac?

Gość Nonieeee
Ortografia się "kłania:P"..... a co dopiero wychowanie dziecka- przerasta.!!!!!!

PS.JESTEM DYSLEKTYKIEM

Gość ile jesteście po ślubie??
??

Wylacz CAPSLOCKA, bo to na kafe oznacza krzyk, a zle sie czyta takie wydzieranie. O matko kochana, sprzeczka jakich wiele! Nie przjmuj sie. Tylko starajcie sie nie wydzierac przy dziecku!

Nie powinien tak do Ciebie mówic :/ wiem, że na pewno zostało to powiedziane w złości, ale to chamskie było. U mnie się takie odzywki też się zdarzały, ale po wielu rozmowach odpukac od jakiegoś czasu nie.

Gość zosia588
Sprzeczka sprzeczką, ale żeby od razu wypie....aj?! Nie możesz pozwolić, żeby tak Cię traktował :( No i najważniejsze, rób wszystko żeby dzieci nie musiały tego oglądać.

Gość zosia588
Syn mógł pomyśleć, że to przez niego się pokłóciliście i przez jego przedszkole. Dzieci często siebie obwiniają za nieporozumienia między rodzicami.

4 lata po ślubie. wcześniej się tak do mnie nie odzywał, ale teraz zdarza mu sę częśćiej i gorzej, np: "cipo"

kobieto a czy ty nie umiałaś dziecka do przedszkola odprowadzić?? współczuję twojemu mężowi, jestem tego pewna że będzie szukał pocieszenia u innej mając taką kobietę w domu

Gość Cheryll
Zdecydowanie nie pozwol mu na to. W zlosci czy nie jakas kultura obowiazuje. A jak sie tak zaczyna za chwile bedzie jeszcze gorzej

Gość jak to jest sprzeczka
to ja pierdziele :P strach pomyslec jak wygladaja wasze klotnie :P wspolczuje dzieciom

Gość jak to jest sprzeczka
ja jestem 7 lat po slubie i takie zachowanie u mnie w zwiazku jest nie do pomyslenia. zadnej ze stron nie przyszloby do glowy uzywac takich okreslen. gdyby mi maz odezwal sie w ten sposob to by wypierdalal w podskokach do mamy do czasu az by ochlonal. no ale jak kobieta daje sie traktowac jak smiec, pakuje sie w dzieci od razu po slubie i jest uzalezniona od pana wladcy i jego wyplaty to takie rzeczy staja sie normalka :P