Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra g.

dziewczyny wpisujcie się, co u was ??

Polecane posty

Gość bez przesadyzmu
brawa dla podszywa :D No faktycznie, myslałem ze siostra młodsza, ale tobie dawałem max 26 jej 23 ;)

Gość bez przesadyzmu
ale usta to macie identyczne.

Gość bez przesadyzmu
moja kobieta to w ogóle ma obsesje na punkcie zmarszczek, mimo, ze ich nie ma :) przynajmniej nie widze kompleks na punkcie oczu, ze za małe, ze nie wie jak je wyeksponować, a to włosy sie jej kreca wiec jak jest wilgotne powietrze to juz nie wychodzi....ale i tak ja kocham u was to geny czy po prostu tak dbacie o urode ? bo napradwe mlodo wygladacie

dziękować ;) raczej geny, moja mama mimo wieku naprawdę młodo wygląda, zresztą ojciec również. co nie zmienia faktu, że bardzo o siebie dbamy, siorka aż przesadnie momentami ;)

nie pozostaje Ci nic jak prawić komplementy kobiecie :) ale każda kobieta narzeka, że to by zmieniła w sobie czy tamto :)

Gość nie pamiętam nicku
własnie zjadłam obiad mniam

Gość tancerka erotyczna
nie uwerzycie, ale ja własnie siedze przed kompem ;o

adwokatka jezykowo kokosowa k**wa one takie same fufujki jasny ch*j ale zryte geby to mze one sie uchowaly z tej katastrofy pod smolenskiem----->radzę spojrzeć w lustro, bo chyba dawno siebie nie widziałaś....a potem ewentualnie wypowiedz się na jakikolwiek temat 🖐️

.bzdurcia. zdesperowana zazdroszcze bmw my jeszcze maluszkiem sie kulamy wcale sie nie dziwie przy takiej kreatywności, jak nawet nicka nie potrafisz sam wymyślić :D:classic_cool: to i tak więcej niż bym cie podejrzewala, bo po wypowiedziach sądzę, że jesteś na równi z Flinstonami :D:D:D

zdesperowana nie zwracaj na nią uwagi, ona tak po złości to do Ciebie pisze....wcale nie jestes na równi z Flinstonami !! ciesze sie ze masz bmw :) pralinkaa nie przejmuj sie ta krytyka, to zazdrosnicy pisza :) ten podszyw nie dorasta ci do pięt.

.bzdurcia. zdesperowana nie zwracaj na nią uwagi, ona tak po złości to do Ciebie pisze....wcale nie jestes na równi z Flinstonami !! ciesze sie ze masz bmw nie dość,że złodziej to jeszcze idiota :D

ty tylko obrazać potrafisz, a nie poznasz ironii nawet jak wyskoczy zza krzaka i kopnie cie w zadek....taka głupia jestes...

.bzdurcia. ty tylko obrazać potrafisz, a nie poznasz ironii nawet jak wyskoczy zza krzaka i kopnie cie w zadek....taka głupia jestes... błagam,wymyśl coś sam w końcu, a nie powtarzaj do upadłego wyświechtanych tekstów, aha i okresl wreszcie swoją płeć,bo sie gubisz "mały":classic_cool:

przestan sie osmieszac i obrazac wszystkich....po co sie osmieszasz, tu obrazasz case a ona cie w chuja zrobiła i w dupie miala...przez to psujesz moj wizerunek na kafe, osmieszasz sie tylko i przez to ja sie wstydze