Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazywa się anka

zrobiłam cycki,żeby podnieść swoją wartość w oczach męża

Polecane posty

Gość nazywa się anka
świat stoi otworem przede mną, ja tak pięknie gram przed nim słabą myszkę, że on myśli jaka ja porządna jestem i wrażliwa. nawet nienawidzę jego zwierząt, ale muszę je karmić i udawać, że mi zależy:P

Gość nazywa się anka
dzieciństwo miałam lekkie, pochodzę z rodziny wykształciuchów, mam nauczycielka, tato też dobre stanowisko, mi zawsze się upiekło. wszędzie miałam ułatwiony start, a z nim teraz to na podbój świata.mam czego dusza zapragnie, czasem zrobi focha , ale ja nawet po nim zasrany kibel wtedy umyję, zeby widział zaangażowanie moje wielkie :)

i nie nudzi ci się? otoczona fałszywymi przyjaciółmi ,facetem którego nie szanujesz?

Gość nazywa się anka
szukacie dziury w całym, a jej nie ma. kiedyś go nawet darzyłam jakimś uczuciem, ale już wtedy będąc w szkole miałam na boku faceta,a on naiwnie wierzył, że to nie ja. teraz jestem panią swego domu,dostałam wszystko i ja rozgrywam swoje życie:)

a co zrobisz gdy na Twój mąż na swojej drodze spotka kobietę ładniejszą od Ciebie, inteligentniejszą i zaradną.....i ona zawróci mu w głowie ?? z majątku nic nie dostaniesz, skoro sypiasz z jego kolegami, to oni posłużą mu za świadków i dowód Twojej zdrady :) na pewno z chęcią mu opowiedzą o Twoich zabawach myszko :)

Gość nazywa się anka
czasami czuję chwilową nudę, ale wtedy szukam nowych wrażeń. nowe znajomości, a to nowe pasje za które mąż zapłaci i już poprawa humoru jest natychmiastowa. :)

Gość nazywa się anka
kolegów jego to moja droga cassablanko mam w kieszeni, mają żony więc oni też milczą i na pewno nie wydadzą naszych ekscesów więc...:P

A masz jakieś zainteresowania, robisz coś pożytecznego w życiu ???(prócz pindrzenia się :) )

ok jesteś panią domu,a nie chciałabyś być szefową? może jakaś firma?

Gość nazywa się anka
wiele rzeczy robię w życiu, żeby nudy nie było nie siedzę w domu na dupie i nie stoję tylko przed lustrem. nie się czego przyczepić ktoś kto stoi z boku i widzi moje życie.:P

Gość nazywa się anka
o siebie też zadbałam, mąż mi mały interes poprowadził, oczywiście działalność na mnie :)

no to ja życzę powodzenia w życiu :) mam nadzieje, że nie masz wyrzutów sumienia ??

ale to twoje życie choć bajkowe jest puste.

Gość gołym okiem widać,że
to jakiś małolat Was podpuszcza, popatrzcie na nick, to nie jest "bzdurcia.", ona ma jedną kropkę przy nicku :)

schau mich an haha może i masz męża, a może jesteś starą niedoj**.ną panną. ch.j mnie to obchodzi, ale wiem jedno że dojrzałości to Ty nie masz za grosz. NIEdobranoc pie.dolniku społeczny .....NO TO ci się udało..........hihihihiih