Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osikaa

Buty na wesele ;)

Polecane posty

Gość osikaa

Czy mogę iść w tych butach na wesele ? http://img535.imageshack.us/img535/567/butyp.jpg Mam 20 lat, wesele będzie w połowie lipca, idę jako osoba towarzysząca. Oczywiście do tych butów gołe nogi. Mogę iść w nich czy nie wypada ? Pozdrawiam ;)

Gość :))))))))
trochę marnie wyglądają. mogły by byc gdybyś była wzrostu faceta lub wyższa. w przeciwnym razie daruj sobie. nie są eleganckie, raczej na spotkanie na mieście niz na imprezę.

Mi też się podobają :) Jak nie lubisz obcasów to po co się męczyć, nie? A sukienkę już masz? Jak tak to pokaż :)

Gość
fajne

Gość sierpnióweczka
ojej :( jest dużo ładniejszych i bardziej odpowiednich płaskich sandałków, poszukaj jeszcze ;)

no właśnie mój facet jest praktycznie mojego wzrostu, odrobinę wyższy i nie lubię chodzić przy nim w obcasach. mam ze 2 pary butów na obcasach ale jakoś niekoniecznie muszę w nich iść ;) a też nie chcę specjalnie na wesele kupować. sukienki jeszcze nie mam, poszukuję ;) myślałam nad jakąś kobaltową, tylko nie wiem czy nie będzie za niebiesko ? chodziłam po sklepach ale nic ciekawego nie znalazłam. szukam na allegro, mam parę na oku. no ale jeśli którąś kupię to oczywiście jeśli buty kompletnie nie będą do niej pasować to nie pójdę w nich, pomęczę się w obcasach. ale chcę wiedzieć czy w ogóle mogę myśleć o pójściu w nich ;) jejj, rodzina mojego faceta widziała mnie już tysiąc razy na weselach, nie chcę mi się aż tak stroić ;) wiem, że nie są eleganckie ale wygodne ;)

Gość wydaje mi sie
ze buty beda pasowaly do tej sukienki z pierwszeo linku, sukienka z kieszeniami wiec pasuje do tych sandalkow wiesz co a moze zarzuc sandaly i idz poprzymierzaj kilka fasonow do sklepu, ltwiej bedzie ci cos dobrac