Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liceualistka22

LIST DO BURMISTRZA - PILNE

Polecane posty

Gość liceualistka22

Mam małą prośbę. Muszę napisać list do burmistrza, w którym wyrażę swoje zdanie na temat zakazu handlu w niedziele i święta. Potrzebuję kilka argumentów, które przemówią, za poparciem tego zakazu. Mam problem właśnie z argumentami, żeby ten list miał jakiś wygląd. Jeśli jesteście w stanie, proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

W kościele, po mszy świętej, popytaj:D Piszesz petycję i nie wiesz, dlaczego ją piszesz:o Matko! Kąśliwości mi się skończyły:(

Gość liceualistka22
Droga "oblubienico". Wiem dlaczego ją piszę, mam kilka pomysłów, ale chciałbym poznać opinie innych. Twoją wypowiedź nie wezmę pod uwagę, ponieważ nie tyczy się tematu.

Wygląda to tak, analfabeto wtórny, piszesz petycję - Polaczki lubią się wykłócać - stukasz palcami nerwowo w klawiaturę, żaden argument nie przychodzi ci do głowy. Wpadasz na pomysł zapytania na forum:D Przecież jako pieniacz nie możesz dopuścić, by szansa wysłania petycji, nieważne na jaki temat, przepadła. Jest pomysł na temat petycji, ale rozumku na argumentów zabrakło. Ot, typowy polski obywatel:o

Gość liceualistka22
Analfabeto? Hmm.. ciekawe. A do czego służy forum według Ciebie, jeśli nie do zadawania pytań?