Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKA RIKA9

CZY OD LUDZI Z GRZYBICA RZECZYWISCIE TAK SMIERDZI?

Polecane posty

Gość kajakaa56
fakttttfaktem ale jak raz mialas tylko i wyleczylas to mozesz juz jej po prostu nie miec i tyle....wiekszosc ludzi tak ma i to juz nie wraca zazwyczaj...jezeli chodzi o gzrybice ukladu pokarmowego to bialy nalot na jezyku, nieprzyjemny zapach wlasnie z ust,zaburzenia trawienia, nudnosci,bóle, zaparcia lub biegunki,zgaga, swedzenie w okolicach odbytu,śluzowe stolce...rózne sa objawy emusi to lekarz stwierdzic z pobranej probki kalu wiem ze badaja..... chociaz lekarze mowia chyba ze nie ma takiego problemu a ja wiem ze jest zreszta jest tu taki caly topik ogromny o grzybku cadida

Gość fakttttfaktem
kajaka a moge wiedziec jak Ty sie o tym dowiedzialas,ze to masz i jak sie tym zarazilas??Akurat na punkcie grzyba jestem po tym incedencie z kotem przeczulona!! Napisalas,ze raz w wymazie wyjdzie grzyb,raz nie..ja mam pozostalosci po grzybie po kocie,ale niby to wychodzi juz ktorys raz,ze to nie grzybica!!!

Gość kajakaa56
dlatego tak napisalam o wymazie bo mi niby wychodzilo ze nie mam...a on sobie tylko w ukryciu siedzial i był :( inni ludzie tez tak mieli czytalam....a za jakis czas mi znowu wychodzil...ja sie czuje jak w walce z wiatrakami i mam wrazenie ze to od dawnego brania antybiotykow u mnie jest i nie bralam wtedy wogole oslonowek bo lekarze nie mowili ze to trzeva i wazne jest :(

Gość smokxxx
Jaki nie masz pewności to zadaj pytanie specjaliście, a Ci odpowie. Osobiście już korzystałem z DARMOWYCH porad ze strony: http://gabinet.satin.pl/faq

Gość Gryzeofulwina Sprzedam
Gryzeofulwina grzybica skóry włosów paznokci antybiotyk sprzedam Gryzeofulwina pod nazwą Newfulvin 500mg. Ważny 12.2020. Producent New Life Pharma CO, Bangkok. Mam opakowanie 250 tabletek, będę je dzielić do strunowych po 25 tabletek. Liczę 3zł/tabletka plus koszt pobraniowej 20zł. Od 100 tabletek po 2.5zł, całe opakowanie 250 tabletek 500zł - włącza koszt wysyłki. Wysyłka z Tajlandii 2.5zł tabletka plus koszt lotniczej rejestrowanej 20zł. Całe opakowanie 250 tabletek 400zł, włącza koszt wysyłki. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com Gryzeofulwina powoduje znaczny spadek aktywności antykoncepcji hormonalnej. Nie powinno się jej również stosować razem z alkoholem. Na grzybice mam również Itrakonazol Orungal lek przeciwgrzybiczy - drożdżyca, kandydoza, łupież. Liczę 3.5zł/tabletka plus wysyłka pobraniowa z Polski lub lotnicza rejestrowana z Tajlandii 20zł. Przy zakupie całego zapieczętowanego opakowania 100 tabletek cena 300zł, włącza koszt wysyłki.