Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolekkkkkkkkkk

Oceńcie mój pomysł na pokoik!!! ZAPRASZAM PANIE KTÓRE LUBIĄ CIEKAWE WNĘTRZA!!!!!

Polecane posty

Ninani, on jest dość znanym i popularnym gadżetem w domach ludzi z $$$ :P :D

...yyyy, znaczy ten "wiecheć" - jak go nazywasz. :D

...no i może nie tyle gadżetem, co akcentem. Tak - "akcent" brzmi zdecydowanie lepiej. ;)

Zakładając że moja wyobraźnia funkcjonuje poprawnie to będzie ładnie (moim zdaniem). Tylko wiesz pokój dziecka to przede wszystkim pokój dziecka i musisz liczyć się z tym ze na białej ścianie może się pojawić kolorowy szlaczek ( w przyszłości) albo odcisk łapki niekoniecznie czystej... :)

Gość to moje hobby
To oczywiście są tylko inspiracje i propozycje :)

Gość Zajebiste!!!
:D Mnie się super podoba!!! No i fakt dałabym poduchy na podłogę do wściekania i jakieś obrazki na ścianę, nawet z tej samej tkaniny co rolety. Pomysł z miękką wykładziną tez nie uważam za najgorszy, bo nie będziesz już musiała wydawać na maty i dywaniki do zabawy, żeby dziecko miało na czym siedzieć. Świetna pościel! :) Taka męska! To chyba pokoik chłopczyka, zgadłam? Tylko jeszcze wybierz jakiś fajny leżaczek i karuzelę nad łóżeczko. Coś nietuzinkowego. :D

Gość Zajebiste!!!
Na te półki pasowałyby też zabawki z Ikei, takie jaskrawe z serii Barnslig.

Gość ninani
Aaaby może być;)jednak mimo tego, że jest trendy za darmo bym nie chciała tego akcentu:) ale to ja - na pewno niektórym się bardzo podoba, więc nie wiecheć a lampa:D:D;) jeśli ma być poprawnie;) Popieram to co piszesz o pufkach - przy małym dziecku bardzo dobrze sprawdzają wszelkiego rodzaju poduchy zwłaszcza jak zacznie się poruszać po podłodze, ale jeśli autorka nie zamierza mieć pościeli w kaczuszki to pufka kotek też może nie - raczej jednokolorowe poduszki do siedzenia ( rodzice też dużo czasu spędzają na podłodze - czytając, bawiąc się itd a dodatkowo będą ochraniacze dla małego zdobywcy ) :)

Gość Zajebiste!!!
I jak nasz duży parapet to jakaś fajna lampa z Ikei i drewniana przeplatanka do nauki liczenia z Boikido. :)

a może sako biały albo niebieski/ zielony żeby był jako akcent kolorystyczny. Bo przecież karmiąc dziecko fajnie by było na czymś siedzieć, albo się wyłożyć właśnie na takim sporym sako.

Spoko, spoko Ninani. ;) No faktycznie, brakuje fotela do karmienia... Ja bym tutaj poszalała z Eamesem, bo pasuje jak ulał: http://www.theurbandecor.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/E/a/Eames-Rocker-Chair.jpg Można je upolować nawet w fajnych cenach na eBayu. Na niego wystarczy już tylko rzucić jakiegoś jaśka z Ikei, albo te poduszeczki, które Lolekkk ma do kąpletu z pościelą, albo skórę owczą Ikea Ludde na chłodniejszy sezon: http://adorninc.files.wordpress.com/2008/07/28331_pe097271_s4.jpg :) Dobry pomysł z tym workiem też. No a zabawki Boikido są rewelacyjne!!! :D Tak samo Haba! Idealnie by tu pasowały.

Gość kompletu a nie kąpletu

Gość No eames jest trochę drogi
ale pomysł całkiem całkiem. :) Za to lolekkkkkkkkkk dostaje ode mnie medal za pomysł na meble! Szczególnie zaintrygowała mnie idea zamiany szczebelków w łóżeczkach, tak by oddawały klimat komody! ;) 5+

Komoda super! Pościel też wyczes! :)

Może nawet udałoby się zamienić nie tylko szczebelki, ale i dwie górne równoległe listwy łączące zagłówek i podnóżkiem. Albo i górne i dolne. Mmm? Trzeba by było pokombinować i wybrać najlepszą alternatywę. Szkoda, że nie można wrzucić tego rozwiązania do CADa. Przynajmniej ja się na nim niestety nie znam. A jest tu jakaś mama architekt, która posiada CAD i potrafiłaby zrobić wizualizację? :) Może pobożne życzenie, ale i takie czasami się spełniają...