Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia89

co to może....

Polecane posty

Gość martusia89

ehh dziewczyny powiedzcie mi bo ja już wariuję :( kocham się z moim facetem bez gumki, nie boję się że będę w ciąży bo jak będę to super :) ostatni okres miałam 02.04.2010 i od tej pory nie mam... już kilka razy brałam luteinę na wywołanie ale kurde tym razem nie chciałabym znów jej brać. nie mam żadnych objawów ciąży, ale od kilku dni bolą mnie piersi :( nie wiem co mam robić :( gin na moje życzenie zrobił mi badania na hormony ale niby wszystko ok jego zdaniem ale z tego co ja znalazłam w internecie to mam małą hiperprolaktynemię czy jakoś tak :(

Gość granatowamarchewka
Zrób test z krwi w celu wykluczenia bądź potwierdzenia ciąży, wtedy będziesz wiedziała co robić dalej. A wyniki badań skoro masz wątpliwości zawsze można skonsultować z innym lekarzem.

eee ale to nie możliwe, żebym była w ciąży bo nie mam żadnych objawów :( a chyba już powinny być co nie?

Mam taki zamiar w przyszłym tygodniu. To by była moja pierwsza ciąża więc jakieś objawy by się już pojawiły oprócz tego strasznego bólu piersi co?

Gość bojabojaboja
Chyba niekoniecznie tak wcześnie miałabyś jakieś objawy. Moja koleżanka z pracy jest już 2 tygodnie po zrobieniu pozytywnego testu, a 3 po terminie spodziewanej miesiączki i skarży się jak na razie tylko na duży ból piersi. Poza tym przybrała ciut na wadze. Zrób jutro test.

ehh to takie same objawy jak u mnie... fakt przybrałam ostatnio troszkę na wadze ale myślałam, że to nie ma nic do rzeczy jak na razie i strasznie bolą mnie piersi a od wczoraj to nie mogę dotknąć moich sutków :( strasznie bolą...

ehh to takie same objawy jak u mnie... fakt przybrałam ostatnio troszkę na wadze ale myślałam, że to nie ma nic do rzeczy jak na razie i strasznie bolą mnie piersi a od wczoraj to nie mogę dotknąć moich sutków :( strasznie bolą...

dziewczyny a właściwie mamusie powiedzcie jakie miałyście pierwsze objawy? po jakim czasie one wystąpiły?

Hej Jest bardzo dużo postów typu "pierwsze objawy ciąży" itp. Tam się przyłącz do dyskusji.