Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlet21

Jak sadzicie sprawdzic faceta?

Polecane posty

Gość scarlet21

Od niedawna moj facet dziwnie sie zachowuje mniej mu zalezy na mnie. Nie odzywa sie albo jak cos to tylko dla odczepki sie odezwie. Moze kogos ma? chcialabym to sprawdzic np. piszac do niego na gg z innego numeru i podac sie za jakas dziewczyne zeby zobaczyc czy bedzie sie chcial z nia poznac? Co o tym sadzicie?

Gość scarlet21
albo przebiorę się za geja i sprawdzę, czy może on jest lewy, co wy na to? :classic_cool:

Gość scarlet21
Nie no pytam powaznie.. bo wkurza juz mnie to ze taki olewator z niego

Gość kei
możesz nie sprawdzać bo z pewnością będzie chciał się poznać. nie mam pojęcia co ten test testuje.

Jeżeli on sie mało odzywa, to ty też się od niego oddal..może to go zmotywuje. Albo po prostu z nim porozmawiaj, o co chodzi, że tak się zachowuje?

Gość jaohfq8hbAH
ja sprawdziłam:( nwet sobie porozmawiałam z nim jako nieznajoma podał nr tel drugiego wysłał zdjęcie i czekał na termin spotkania na sex bez zobowiązań był napalaony jak pies! to przykre:( no cóż, taka karma....

Gość scarlet21
szczerze to ja juz sil nie mam ze wszystko wazniejsze jest odemnie ;/ moze on juz mnie nie kocha sama nie wiem co mam robic ehh

Gość rookkeee
nigdy Cię nie kochał to było słabe zauroczenie które wygasa

Ja tez tak zrobilam i wiecie co? dostalam od niego sms (na ten nr ktory mam caly czas) : kochanie jakas kurwa do mnie pisze :D masakra:D ale zachwywalam sie jakby nigdy nic i zapytalam co pisze to wysylam mi kazdego jednego sms ktorego rzekomo "ona " mu wyslala. Takze popisalam sobie bardziej sama ze soba, ale przynajmniej sie juz niczego nie obawiam;)

Gość scarlet 21
sprawdzilam go i wiecie co sie okazalo? ZE ON wszystkim mowi ze nie ma dziewczyny porazka teraz to sie zalamalam i zerwalam z nim przed chwila...