Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x1y1z1

Do znawców zegarków;)

Polecane posty

Gość x1y1z1

Witam. Chodzi o to, że dostałam kiedyś w podarunku zegarek, z kolekcji. Nie wiem tylko co to za zegarek, na tarczy ze wskazówkami jest napisane "Roche" więc domyślam się, że to firma. Szukałam w necie coś na ten temat, ale nic nie znalazłam ani o tej firmie ani o zegarku. Jestem strasznie ciekawa jakiś informacji o tym zegarku albo o jego wartości materialnej, tak opcjonalnie z czystej ciekawości. Mógłby mi ktoś pomóc? Jeżeli trzeba to postaram się zamieścić zdjęcie. Bardzo bym dziękowała za pomoc;) pozdrawiam

Gość garmazynowy mis
:-O a ze 20 zł ... nie więcej :-O

A zegarek był kupowany w Polsce? Bo być może jest to tylko jakaś firma znana w innym kraju? Szukam w necie, ale nic nie mogę znaleźć. Znalazła tylko że Roche to jakaś firma farmaceutyczna czy coś w tym stylu. Powiem szczerze, że ten zegarek nie wygląda na bardzo wartościowy, ale kto wie... Szukamy dalej ;)

Gość wydaje mi sie ze
Roche to niemiecka badz szwajcarska firma farmaceutyczna. Byc moze jest tajakis zegarek z reklamy

Gość x1y1z1
Nie wiem, czy ma to znaczenie, ale dostałam go w niemczech, więc może to jakaś niemiecka firma? Choc w to wątpie

Gość x1y1z1
Nie wiem, moze tak to włąśnie wygląda;)

Taki sam znaczek, czyli wygląda na to że masz zegarek z kolekcji farmaceutycznej ;)