Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleAga91

tatuaż

Polecane posty

Gość AleAga91

Witam. Planuję zrobić sobie tatuaż na bliznach po oparzeniu w celu ich zakrycia. Niestety jest już prawie czerwiec i zbliżają się wakacje. Powiedzcie mi prze jaki czas nie mogę go opalać? Na pewnej stronie wyczytałam że az 2 miesiące ! Co będzie trudne w wakacje :( Proszę o odpowiedz :)

Gość AleAga91
Pogięło to chyba Ciebie. Są to niewielkie i mało widoczne blizny :P Ale jednak widoczne.. już się dowiadywałam w tej sprawie i powiedziano mi że nie ma problemu.

kupisz sobie krem do opalania z filtrem 50 najlepiej dla dzieci i jak bedzisz nim smarowac tatuaż to powinno byc ok :)

Tatuaz na bliznach to nic nadzwyczajnego. Sama wykonuje tatuaże i czesto przychodza klienci ktorzy wlasnie taki tatuaz chca.

Gość hfthth
pstryczka ale z Ciebie specjalistka.....:/ nie radzilabym smarowac rany jaka jest tatuaz kremem z filtrem i wystawiac na slonce. owszem nie mozna opalac tatuazu ale jak długo to zalezy pod tego jak sie goi jesli wszystko jest w porzadku to wystarczy 3-4 tyg jednak proponowalabym go zrobic po wakacjach i nie bedzie problemu. na bliznach mozna robic tatuaz (oczywiscie zalezy jakiej wielkosci jest ta blizna) ale ponoc na bliznach bardziej boli. a skoro chcesz tylko ukryc blizny to moze warto zastanowic sie nad ich laserowym usunieciem? bedzie to w tej samej cenie co tatuaz