Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 881199

Moj 13letni syn pali papierosy!!

Polecane posty

Gość 881199

Widzialam go i zrobilam awanture, nie wiem jak dalej rozmawiac:(

Gość 881199
..i łapie dziewczynki za krocze:(

Gość czorny
i co sie chwalisz na wp masz artykuł o 2-latku co pali paczkę dziennie

Gość siamsiaramtam
już troche sknociłaś temat :o powinnaś z nim na spokojnie porozmawiać a nie naskakiwać na niego i się wydzierać :o

Gość el kitty cato
skuteczna metoda - zapoznaj jakiegos lekarza/pielegniarke/pracownika szpitala i udaj sie z synem do szpitala, na wizyte u ludzi, ktorzy sa leczeni na raka pluc. Popros, by porozmawiali z synem - o tym co go potencjalnie czeka, jesli bedzie palil. Na pewno Ci pomoga. Ten trik uda sie tylko wtedy, gdy ty i jego ojciec jestescie niepalacy.

Gość 881199
a z tym łapaniem za krocze dziewczynek co mam zrobić?:o

krzyki nic nie dają, sama to przerabiałam. Porozmawiaj spokojnie ale tak żeby mu w pięty weszło (jak masz takie zdolności:D) mój syn się rozpłakał po takiej rozmowie i dziś, minęły 3 lata, nie chce słyszeć nawet o fajkach, twierdzi że jakby zapalił to zepsuł by sobie reputację bo fajki to już obciach:) Powodzenia

Gość 881199
Ktoś się pode mnie podszywa. Przylapalam go dzisiaj , wydarlam sie na niego i myslalam ze go zabije, sama nie pale.

Gość srutek-tutasek
daj mu paczke do wypalenia jeden za drugim- na pewno przy drugim juz mu sie odechce do konca zycia palic

do srutek-tutasek. Moja mama próbowała tego z moją siostrą, fakt siorka pożygała się ale do dzisiaj pali

Gość tak tak tak tak tak tak
13 lat to gówniarz. Wpieprz mu, to się odechce. Szlaban na wszystko co możliwe. Gówniarz jeden.

Gość daj spokój ja tez paliłam
jak miałam 13 lat i co?:O Skończyłam studia (dzienne ofkors, bo inne to nie studia), pracuję, nic złego nie robię. Paliłam potem w liceum regularnie, na studiach, teraz od roku palę (własnie rzucam, nie paliłam juz miesiąc:)) Chyba powinnaś mu uświadomić, jaki to problem, jak się jest od czegoś uzależnionym, i że to niezdrowe, więc się o niego martwisz, a nie wrzeszczeć;) A już najbardziej mnie rozwala opowiadanie, ze jak pali, to zostaniesz babcią:O Mam 25 lat, w życiu nie uprawiałam seksu, a pale i piję od dziecka🖐️