Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bukaaaaaaaaaaaaaaa

Czy dostanę telefon w MixPlusie?

Polecane posty

Gość Bukaaaaaaaaaaaaaaa

Witam, mam 18 lat, jeszcze się uczę, nie ma dochodów, bo wiadomo nie pracuję. Jakieś 2 miesiące temu skończyła mi się umowa na abonament w plusie(był na ojca). Obecnie jestem w simplusie: Tutaj moje pytanie, czy mogłabym "wziąć na siebie" telefon w mixie , czy to nie możliwe? Czy konieczne jest jakieś zaświadczenie o dochodach? Proszę o pomoc:)

Gość Bukaaaaaaaaaaaaaaa
dziękuję:)

Gość 349837946
ja bylam ostatnio i nie moglam wziasc na siebie a mam 20 lat, bo nie pracuje. Moja matka wziela umowe o prace ale okazalo sie ze potrzebne są jakies rachunki oplacone. A znowu mojemu chlopakowi dali jak pokazal legitymacje studencką. dziwne :| skad pomysł ze jak student to bedzie placił?

Gość Bukaaaaaaaaaaaaaaa
Są różne opinie... Mam nadzieję, że mi jakoś dadzą... tym bardziej, że przez 3 llata miałam abonament i rachunki zawsze były płacone.

A po co w MixPlusie? Nie lepiej sobie spróbować Playa w jego nowej ofercie LongPLay? Ja się właśnie w tym tygodniu wybieram przenieść numer, bo mi się podoba płacenie 1zł na miesiąc i za darmo ze wszystkimi w Play :P

Gość wafle ryżowe wpieprzam tera
w plusie i mixie to mozesz miec albo albo -legitymacja studencka -zaswiadczenie o zatrudnieniu (a nie żadna umowa o prace) -jeden z rachunków który jest na ciebie (kablowka, prad, gaz, czynsz, cokolwiek) z trzech ostatnich miesiecy -odcinek renty/emerytury -wypukla karta kredytowa -swistek z urzedu o zameldowaniu jeden z tych wyzej dokumentow + dowód osobisty

Gość nAWe
Ja np. bylem wczoraj w salonie play pokazalem im 3 ostatnie dowody wplaty za interent i telefonu nie dostalem co dla mnie jest smieszne powiedziano mi ze musza to byc rachunki a czy dowod wplaty to nie rachunek? ;/