Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauri86

Dlaczego Polacy sa rasistami?

Polecane posty

Gość mauri86
Dlaczego go nazywasz ciornym? zrobil Ci cos? ale jak was wyzywaja zagranica to sie oburzacie a sami nic lepsi

mauri86 => Się nie zniżaj. Typowa gadka, jak brak argumentów, jak ktoś już tu wcześniej zauważył. Typowe gadanie bitych kobiet: "On taki wspaniały, kocha mnie mimo, że skarci mnie kiedy się rzucam." Ale postawę masz dobrą grunt to się cieszyć, cokolwiek się ma. Nawet jeśli ma się gówno. taka jedna wariatka z kafe => Kiedy zsyłano na Syberię w przeciętnej wielkości mieście starczało 6ciu stójkowych. Szkoda, żeś o tej psychicznej przemocy nie wspomniała, bo, raz, że Syberia byłaby przeludniona, dwa, skąd wziąć tylu mężów dla zesłanek. :P Osobiście, uważam, że przemoc psychiczna jest bardziej niszcząca. Koniec końców, tu idziemy w jednej linii: Polacy akceptują karcenie fizyczne dzieci :P

Gość gown wiecie
jaka kase??? mi nie brak:)fakt jest ustawiony ale to tylko pogratulowac ze nie zmarnowal lat na emigracji... a znam wiele takich malzenstw i zdania o polkach dobre raczej.

taka jedna wariatka z kafe => Spoko luz. Tez mam gorsze zdanie o Białorusinkach, Ukrainkach, czy Rosjankach, jeśli o sprzedajność idzie. Choć nie miałbym większego problemu, żeby ożenić się z laską z Syberii, ale raczej z tu-byłą niż Sybiraczką. 🖐️ A poza tym, Polki też często podnoszą rękę na swoich facetów i uważają, że to ok skoro męskiej pary w ręku nie mają. Chociaż mówić u dzisiejszych facetów, zwłaszcza miastowych, o sile w ręku to jebana kpina.

Gość taka jedna wariatka z kafe
bo jak poleci na kase i sie z bogatym bambusem ochajta to potem jej nie brak ot tu cie mam :P

spoko kaliban ;) przemoc psychiczna jest niszcząca tylko nie ścigana no chyba ,że mobing w pracy ale spróbuj udowodnić

Gość gown wiecie
TAK BO POLACY TO NAROD WYBRANY!!!!kazdy czrny to murzyn, kazdy azjata to chinczyk:)kazdy bezowy to arab:)

taka jedna wariatka z kafe => Praca to nie problem. Kiedy człowiek ma "cohones" zawsze może robotę zmienić (nawet na gorszą, fizyczną) , a później policzyć się z cwaniakami. Abstrahując już od kwestii, że nikt z jajami nie da sobie w kaszę dmuchać, ani pracować z debilami nie będzie. A w rodzinie cóż... Kobiecie dozwolone jest dręczyć mężczyznę, ale vice versa już nie. Dlatego uważam, że większość białych kobiet (poza nielicznymi wyjątkami) tylko na jednonockę się nadaje...

kaliban nie znasz ,życia ..faceci też są psycholami często...niestety mam kilka lat z psychopatą za sobą ...poznaj życie pogadamy wtedy

Gość kibel poczekaj poczekaj
Kaliban żebyś sie czasem nie namądrzył z tymi jednonockami ...niemów hop ..póki po uszy nie wpadniesz(się nie zabujasz) bo serce nie sługa

taka jedna wariatka z kafe => Pierdzielisz, jak potłuczona. Ja nie z tych co się bawią w wy i my. Chodzi mi o to, że baba "brzęcząc" uważa, że ma racje. Kiedy zaś sama zostanie zjechana, jak bura suka, krzyczy o tłamszeniu niszczeniu, czy co tam. Zawszem powtarzał oddając wet za wet: "Znaj swój jad żmijo". Ale to ja byłem tym złym. A że żyłaś z psychopatą... Cóż, to był Twój wybór. Wszyscy musimy się uczyć na własnych błędach.

kibel poczekaj poczekaj => Napisałem: "większość". Czytaj, proszę, uważnie. Serce nie sługa, ptak się wyrywa, ale po to mam mózg, żeby i jedno i drugiego na uwięzi trzymać. 🖐️

Gość nieudacznik from england
Kaliban szukaj se azjatki to ci sie lepiej zrobi..najlepiej żebyście języków swoich rodzimych nie znali prostak z ciebie wyłazi

Gość mauri86
Tak,nie bede sie znizala do Twojego poziomu bo bym Ci chlopcze za bardzo pojechala,na kase ? hahhahhahhahhahh,akurat kase to mam ja,nie pokochalam go za kase tylko za to, ze jak nikt inny mnie szanuje,kocha,wspiera i za to ,ze dal mi najpiekniejszy prezent na swiecie,mojego synka

na uwięzi to ty Kaliban trzymasz oj trzymasz ....ale mózg na niteczce żeby przez ucho nie wypadł :P ptaszek chyba odfruną bo ni masz jajec chłopie, serce masz złamane przez kobite ....to sie wywnętrzniasz na forum..niech ci ulży

mauri86 to mam nadzieje ,że synek nie chodzi do polskiego przedszkola bo byś dopiero niewinne dzieciątko skrzywdziła...dając je do rodzimego przedszkola .....dzieciaki sa wredne nawet od najmłodszych lat nakręcane przez rodziców

Z kogo się śmiejecie? Sami z siebie się śmiejecie! Lepiej być szczerym prostakiem, niż wyrafinowaną zdradliwą kurwą. 🖐️

Gość mauri86
Mieszkamy w UK i na pewno nie dam go do polskiego przedszkola widzac jacy ludzie mieszkaja w Polsce :/ Synek nie jest brazowy jak ojciec,ale nie jest tez jasny jak ja no i jest katolikiem :)

Gość ANTYPOLICJANTKA
ostatni zabili murzyna policja go zastrzeliła!!!!! u Nas juz tak jest że murzyn nie ma zadnyc praw!!!!! A policja potrafi tylko strzelac i bic niewinnych ludzi!! MATKA URODZI,OJCIEC WYCHOWA A POLICJA ZABIJE

Gość Rasizmowi stop!
Ha, ha, ha, Kaliban -> Przeczytałam zaledwie pierwsze zdanie z jednego z Twoich postów i więcej nie musiałam, bo już na wstępie nieźle się zbłaźniłeś, pisząc o Arabach na Mauritiusie. Uśmiałam się niebotycznie! :-D :-D :-D Kończ Waść, wstydu oszczędź! :-D Od kiedy to ta wyspa jest arabska? :-) Jeśli są tam jacyś Arabowie, to stanowią mniejszość tak marginalną, że aż niewidoczną. Dla Twojej wiedzy, "muzułmanie" nie równa się tylko "Arabowie", islam wyznaje wiele innych grup etnicznych. Bądź tak uprzejmy i dokształć się najpierw, zanim znów zaczniesz nas raczyć swoimi "mundrościami yntelygenta" na tym forum.

Gość górski marynarz z pustynii
z mauritiusa jest cukier trzcinowy i najlepszy rum ;) oj kaliban dałeś do pieca

Rasizmowi stop! => Nie zesraj się, jeszcze ci cukier skoczy. Mnie po chuj czy muslism to filipiniec, czeczen, czy mauritianiec. Ta sama religia, to samo gówno. I mało mnie obchodzi, czy dajesz islamistom czy nie. Takie baby z chęcią bym oddał i jeszcze dopłacił.Jak większość kolesi w Polsce, czy Jewropie. Po chuj hodować piątą kolumnę. Myślisz muslimska wydmuszko, że nie wiem, gdzie leży Mauritius, czy kto go zamieszkuje? Nadymaj się bardziej. W to mi graj.

Gość górski marynarz z pustynii
oj kaliban bo ci żyłka pęknie i ten móżdżek zaleje , masz jaja chłopaka? to niech chłopaka pokaże jaja a nie irytuje się jak 15 z pmsem;P

Gość agresywny pies przewodnik
to ja wezmę lupe jak kaliban pokaże jaja..juz ide :D

hah ktos powiedział kaliban taliban .....jak sie zrymowało.....i jak trafnie

Gość Rasizmowi stop!
"Kaliban Rasizmowi stop! => Nie zesraj się, jeszcze ci cukier skoczy. Mnie po ch*j czy muslism to filipiniec, czeczen, czy mauritianiec. Ta sama religia, to samo gówno. I mało mnie obchodzi, czy dajesz islamistom czy nie. Takie baby z chęcią bym oddał i jeszcze dopłacił.Jak większość kolesi w Polsce, czy Jewropie. Po ch*j hodować piątą kolumnę. Myślisz muslimska wydmuszko, że nie wiem, gdzie leży Mauritius, czy kto go zamieszkuje? Nadymaj się bardziej. W to mi graj." No i obnażyłeś cały swój brak klasy i kultury osobistej. Nic więcej Ci odpisywać nie muszę, ani odpowiadać na Twoje chamstwo i bezczelność, ponieważ sam się wręcz perfekcyjnie pogrążasz. Po Twoich postach wyraźnie widać, że jeśli komuś tutaj skacze ciśnienie, to tą osobą jesteś jedynie Ty, bo ja się coraz lepiej bawię, czytając te Twoje żałosne posty. Już spadłam z krzesła od tego zataczania się ze śmiechu! :-D :-D :-D

Gość Rasizmowi stop!
"agresywny pies przewodnik hah ktos powiedział kaliban taliban .....jak sie zrymowało.....i jak trafnie". Dokładnie tak - jest już blisko poziomu agresji Talibów, a ich poglądy już dawno włączył do swojego światopoglądu. :-) Można Mu tylko pogratulować tak wąskich i tak skrajnie fundamentalistycznych horyzontów myślowych! ;-D

Gość czemu to wszyscy pisza na
POMARANCZOWO, co? :D:D:D:D:D:D wstydza sie ;)

przecież to jasne jak słońce kafieteryjny binladen fanatyk

tak ,że rozmawiamy z Talibanem haha