Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___ona_21____

co nimi kieruje? zdrada.

Polecane posty

Gość ___ona_21____

Co facetami kieruje kiedy zdradzaja?? ;(

Gość ___ona_21____
??

Gość ciezarna mama 21lat
to ze ich sie nie zaspokaja .. trzeba przed praca faceta zaspokoic i nie ebdziesz sie martwila ahah

brak albo minimalizm seksu w zwiazku...tak myslę...chyba,ze to seksoholizm:Oto powod nieco inny:O

Gość ciezarna mama 21lat
slodko-gorzki wiadomo :D Wiadomo nam kobieta nie zawsze sie chce:p ale jak nie chcesz sie martwic to musisz sie wziasc za to :D:P

może być też nie zaspokajanie potrzeb i fantazji faceta. albo zwykłe kurewstwo z jego strony, gdy nadarzy się okazja.

Gość Zwykły dydol
Nie samym seksem człowiek żyje . Jak ktoś nie daje nic więcej z siebie niż tylko seks, to nie ma co się dziwic że po czasie zdradza. Nie ma nic więcej w takim związku,żadnych wyższych wartości .Tylko cielesnosc .

ciężarna - w Twoim stanie rozumiem. ;) ale zawsze można ustami, ręką, stopami. może tez sobie facet w ostateczności sam dobrze zrobić. :D

Gość a co kieruje kobietami
? ja mam fajnego meza ktory nieba by mi przychylil, jest na kazde moje skinienie, robi wsyztsko dla mnie i jest swietnym khcankiem a mam ochote na romans z innym....

Przyznam, zdradziłem. Raz. Żałuję tego po dziś dzień, mimo, że wybaczyła mi. A co mną kierowało? Złość, chęć odegrania się na niej, zadania bólu i alkohol... Głupota...

Gość a co kieruje kobietami
Diabollica27 bo jak jest za dobrze,nachodzi ochota,by to spindolić] chyba w tym wlasnie sek :O

no z rwania spodni...znaczy im nowsza tym lepsza...im wiecej adrenaliny tym wciaz jej za mało....mowie o notorycznych zdradzaczach

Diabollica27 tak poza tematem: ładną kobietą jesteś ;) A po drugie mamy takie same meble :D

każdy facet miewa fantazje :classic_cool: trzeba uważać na sugestie i czasami spróbować czegoś nowego - faceci zazwyczaj najpierw delikatnie sugerują 🖐️

Gość jyhtrgfds
co nimi kieruje? ciekawość, znużenie, znudzenie. gadałam ostatnio z kolegą na ten temat, który proponował mi seks (odmówiłam, sama jestem w związku). powiedział mi, że ma wielu kolegów. starszych, młodszych, w jego wieku. 80% z nich zdradza swoje żony/dziewczyny. i to nie dlatego, że ich nie kochają. po prostu faceci czują po jakimś czasie chęć skoczenia w bok. jak już pisałam powodem nie jest brak miłości, sam nie potrafił mi tego wytłumaczyć. powiedział, że już nie robi się 'mokro' na widok drugiej osoby, nie ma tego, co było na początku, dopamina nie uderza do głowy i dlatego powstaje chęć zdrady. mówił, że jak był młodszy, to gadał z bratem, który zdradzał JUŻ wtedy żonę, żone ma bardzo ładną, mają dziecko, dom, pieniądze, i nie mógł się nadziwić dlaczego to robi, i że teraz już wie :P :P 🖐️

ADA$-teraz wchodzi new style...moje meble zaniedługo mam zamiar wymienic na inne...czas....:O ale jest tez zdrada pomimo naprawde ciekawego seksu...mimo próbowania różnych rzeczy razem,w zwiazku...zwyczajnie są tacy mezczyzni,którzy muszą i tyle