Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsniiiidj

sex, zabezpieczenia, dni plodne. prosze o odp

Polecane posty

Gość nsniiiidj

mam takie pytanie, bo troche sie gubie. chce rozpoczac wspolzycie z moim chlopakiem i jednoczesnie dobrze sie zabezpieczyc. Moje pytanie brzmi czy jesli biore juz od dluzszego czasu tabletki anty , a chlopak dodatkowo zabezpieczy sie gumka to czy uprawiajac seks w dni plodne moge zajsc w ciaze? czy to dotyczy tylko seksu bez zabezpieczen? Chodzi mi o to czy tak sie zabezpieczajac musze zwracac uwage na dni plodne i nie ?

Gość Tektonika
Jeżeli zabezpieczasz się i gumką i tabletkami to nie zajdziesz w ciąże .

Gość nsniiiidj
ok dziekuje. ale jesli juzz bez pigulek z sama prezerwatywa to te dni sa wazne tak?

Podczas prawidłowego brania tabletek antykoncepcyjnych,nie ma czegoś takiego jak dni płodne.Wszystkie dni są niepłodne , ponieważ zawarte w nich hormony blokują owulację.

Gość nsniiiidj
a ta 7-dniowa przerwa? dzis mi sie konczy od jutra zaczynam brac kolejne opakowanie. czy podczas tej przerwy albo zaraz po niej mozna normalnie bez obaw wspolzyc?

Gość a czy ty niepotrafisz
przeczytac ulotki??!! Masz zerową wiedze na temat seksu i antykoncepcji skoro piszesz o dniach płodnych podczas brania tabletek anty!!! Nie ma czegos takiego jak dni płodne kiedy sie bierze tabletki bo one niedopuszczaja do owulacji. Jak mozna brac tabletki i tego niewiedziec. Pozatym ulotki sa po to zeby je czytac!!! W 7 dniowej przerwie tez jestes zabezpieczona. Szkoda ze niektórych wiedza na temat seksu konczy sie tylko na tym ze do pochwy trzeba włozyc penisa. :O Radze sie doedukowac a dopiero potem brac za sex

Gość gryczka
Oj dzieci, dzieci... Jak bierzesz tabletki to nie masz w ogóle dni płodnych, na tym one polegają. Jeśli prawidłowo i regularnie je przyjmujesz to możesz bezpiecznie kochać się w każdym dniu i to bez gumek.

Gość gryczka
W ogóle nie rozumiem po co byłyby tabletki, skoro występowałyby przy ich braniu dni płodne. Możesz mi to wytłumaczyć? :-o