Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onononoo

moja dziewczyna powiedziała mi dzisiaj...

Polecane posty

Gość onononoo

moja dziewczyna powiedziała mi dzisiaj, że ja ją nigdzie nie zabieram a ona potrzebuje ROZRYWEK !!! i że nigdzie nigdy z nię nie chce wyjść co jest kompletną bzdurą, bo ani razu nie powiedziałem jej "idź sama, mi się nie chce" czy coś w tym stylu...Zawsze jak gdzieś chciała iść to szliśmy, a i tak wszystkie wypady to ja organizowałem...ona ani razu...Myślałem, że mnie kurwica weźmie. Zawsze starałem się aby coś fajnego zorganizować...tu wyjazd w góry, tu do zoo, tu do kina itp itd. To się nazywa tupet! I co tu zrobić?

Gość rookkeee
a ja uważam że jesteś ciciem zabierają ją do kina czy też zoo to jest zajebiście pospolite nie stac cię na jakiś orginalny pomysł ??

Gość rookkeee
@Energiczna Trzydziestolatka gówno tam wiesz.

zabierz ją w nocy na cmentarz albo do lasu...będzie miała rozrywkę pierwsza klasa :)

Gość onononoo
oryginalny pomysł ? nie rozśmieszaj mnie ? mam może na rzęsach stawać ? aby księżniczce jeszcze bardziej dogodzić? zawsze to ja organizowałem tego typu wypady i zawsze płaciłem za nas obojgu i jeszcze jej źle ? więc skończ pierdolić takie smuty

Gość rookkeee
czy trzeba miec w huj hajsu żeby wymyślec coś orginalnego i niepowtażalnego ?

aaa z tym, że zaprowadzasz ją tam i zaczynasz jej uciekać...najlepiej tak o 2.00 w nocy :)

Gość rookkeee
smuty to tu ty pierdolisz

Gość herbata z mlekiem
może brakuje jej dreszczyku emocji, wymyśl coś zaskakującego

Gość rookkeee
każda kobieta tego potrzebuje

Gość onononoo
ok. A dlaczego tylko ja mam się starać ? skoro każdy z tych wypadów w 100% był moją inicjatywą i ja wszystko sponsorowałem ? ona nic nie wymyśliła i jeszcze mam coś bardziej oryginalnego wymysleć tak ? bo jeszcze mało ? bez przesady.

jakby ci na niej zalezalo to byc zrobil wzystko.. a ty masz jeszcze wonty...? jak ci nie pasuje taka kobieta ktora wymaga zeby facet o nia zabiegał to z nia zerwij, ale masz peoblem.....

a co ty chcesz zeby kobieta starała sie o ciebie cwoku?? brak słow... ile ty masz lat...?

Gość
rzuć ja w cholerę

Gość onononoo
zależy mi na niej, ale dotychczas i tak wszystkie tego typu wypady ja organizowałem i sponsorowałem. Ona ani razu z niczym nie wyszła. Dlaczego to ja miałbym się tylko starać, a w rezultacie i tak usłyszeć że ona potrzebuje ROZRYWEK. W takim razie niech wpierw dorośnie do związku i wtedy pogadamy.

a ty ile masz lat...? a dlaczego baba ma sie starac? ty sam z siebie powinienes myslec co robic zeby ona sie czula dobrze w twoim towarzystwie.. a ty jak ta skonczona pipa sie zachowujesz... a jesli nie masz pomyslu to poprostu zapytaj co ona by chciala porobic ;]

Gość onononoo
z różną częstotliwością, zależy od okoliczności. Ale spotykamy się tylko w weekend z racji odległości. Nie jesteśmy ze sobą na codzień aby była niewiadomo jaka już rutyna i nuda...Wszystko z umiarem !

Gość onononoo
kasiulla widzę, że Ty też jesteś za bardzo rozpieszczona w dodatku nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Piszesz dlaczego baba ma się starać. Jakbyś czytała uważnie to wszystkie wypady ja zorganizowałem. Dlaczego ja mam się tylko starać, aby i tak w rezultacie usłyszeć, że ona potrzebuje ROZRYWEK...a to niech sobie szuka rozrywek jak nie wie sama czego chce

Gość K. A. T.
Może ma PSM?

Gość cz@rn@
ROZRYWKA w mniemaniu laski tj.imprezka .., najlepiej w większym gronie ...suto zakrapiana alkoholem badz jakaś orgia hehe z tym ostatnimto zart !!! Laska potrzebuje rozerwania się ...wnioskuje ,ze szuka dziury w całym ..jakis skok w bok sie szykuje zapewne ..., lub znudziłeś sie jej .., przykre ale prawdziwe rozrywkowa dziewczyna to znaczy niestała uczuciowo ...jesteś Ty za chwile inny ... !!! wyzwolona i szalona no cóż masz pecha nie zamkniesz nikogo w złotej klatce ...!!! i kino ,zoo ..to mozna raz ..ale to jest nudne..., wesołe miasteczko jej zafunduj moze haha

Gość onononoo
tak ona lubi imprezki/alkohol i tego typu rzeczy. Ja niestety już z tego wyrosłem.

oj mylisz sie... sama bym chciala zeby moj facet sie bardziej postaral... umiem czytac tylko ze ty napisales dlaczego to ty masz sie starac ciągle (tak jakbys chcial zeby ona sie starala)... dlaczego nie zapytasz jej wprost czego oczekuje?

Gość herbata z mlekiem
a może wybierzcie się do sex shopu zróbcie zakupy i w domu zapewnij jej rozrywkę

to moze do siebie nie pasujecie skoro ty jestes bardziej dojrzały a ona sie jeszcze nie wyszalała...

Gość herbata z mlekiem
i nie wygaduj cały czas że to ty sponsorujesz