Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onononoo

moja dziewczyna powiedziała mi dzisiaj...

Polecane posty

Gość onononoo
a pierdole to. Nie zamierzam jeszcze więcej robić, tylko po to aby dogodzić jej nieuzasadnionym zachciankom. Za chwilę się pojawią następne.Ja się do tej pory cały czas starałem. Chyba, ża dużo czasu ma, że tak wymyśla. Niech się czymś zajmnie to odechce się jej wymyślania...

Gość cz@rn@
no to problem odkryty ..poprostu ona chce szaleć ,a Ty wolisz bardziej spokojniesze tryb prowadzić ..niestety ..masz dwa wyjścia czekać aż się wyszaleje i np. imprezować z nią, albo poprostu poszukać bardziej stałej emocjonalnie bo ta jeszcze nieraz Cie zaszokuje ..

no to rzeczywiście ci na niej zalezy... skoro nie masz zamiaru to moze poprostu to zakoncz... ona predzej czy pozniej cie zostawi skoro nie zapewniasz jej tego czego chce...

Gość cz@rn@
a odnosnie tego sponsorowania ...tj.tak dziewczyna jest rozpieszczona i w jej mniemaniu to Ty jestes sponsor ..to z Ciebie ma miec korzyść ..a nie Ty z niej ..ona co najwyzej moze oddac siebie choc to i tak za obopulną przyjemnością....

Gość onononoo
tak...ja mam sponsorować i jeszcze wymyślać co chwila to coś innego, aby łaskawie księżniczka się nie nudziła... ! nic z tego. A niech sobie wybiera imprezki i alkohol. Jeszcze będzie tego żałować !!!

Gość gall anonim123567
Ja tam myślę że trzeba jej skrócić smycz bo się za bardzo rozbrykała im bardziej się będziesz starał tym więcej będzie wymagała dlatego lepiej będzie jak teraz nie będziesz robił nic :)

ale po co się tak spinasz? dziewczę cię doi, okręca wokół palca , ty ją "rozpieszczasz" jak rasowy sponsor więc chyba coś z tego masz :classic_cool: a tak na poważnie, nie pasujecie do siebie macie inne potrzeby

Gość cz@rn@
nie będzie żalować ...takie nie żałują ..będzie następny ..sponsor, smycz hahaha jasne dostanie takiego kopa , ze sie zatrzyma u siebie w domu ...!!! Mowa o dziewczynie imprezowiczce ludzie ..!!! Imprezy na maxa i zero zachamowań ...to jej świat .., a chłopak to tak dla zabicia nudy akurat ,:)

Każ jej wypierdalać. Może poczuje podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży...