Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest grane

Jak wygląda przyciąganie drucika na wizycie u ortodonty?

Polecane posty

Mam takii problem z moją ortodontką,że nigdy nie mówi mi co robi i po co :O Informacji o postępach udziela mi bardzo skąpo i z łaską :O Może dlatego,że zawsze jest bardzo dużo pacjentów i wizyta trwa ok 5 min.Mam wrażenie,że ona mi tylko wymienia gumki,ale zęby bolą potem przez 2 dni.Pytam,bo nie odczuwam samego momentu przyciągnięcia druta ani nic takiego nie widzę...

Gość bazylia90
dziwie Ci sie kochana ;/ placisz to wymagaj aby mowila Ci co bedzie tobie robila

No niby tak,ale jakoś tak mi głupio,przecież nie będę sie z nią kłóciła,jak zadaję jakieś pytanie to zbywa mnie byle czym,wcale nie udzielając wyczerpującej odpowiedzi.Ale niestety nie mam w czym wybierac,w mojej miiejscowości jest tylko ona

Gość bazylia90
kochana to krotka pilka "poprosze o bardziej wyczerpujaca odpowiedz" i juz normalnemu czlowiekowi powinno sie zrobic glupio i by zauwazyla jak sie ta doktor zachowywala wzgledem ciebie

Gość wstydu narob i juz
trzeba takiej osobie po prostu bezczelnie powiedziec, ze oczukujesz lepszych odpowiedzi, bo takie gowno nigdy sie nie nauczy szacunku dla drugiego czlowieka. Ja jestem bardzo mila ogolnie ale jak na taka popadne to nie mam juz nic na jezyku a nawet uwielbiam tak takiej wstydu narobic, by nie wiedziala, gdzie glowe ma schowac.. no tez absurd, placisz i boisz sie pytac o co chodzi.. Obudzcie sie ludzie, to nie te czasy, kiedy czlowiek bal sie lekarza i ksiedza. Takim trzeba walic prosto z mostu, by spalic ze wstydu, to moze sie naucza. jak jej dopieprzysz szczeroscia to zobaczysz jak bedzie ci szybciuchno odpowiadac, gowno smierdzace... oh, ale zem sie wygadala.. no wybaczcie, ale takich sytuacji nie moge przetrawic.