Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissFitnessu

ROBIE WSZYSTKO! A NIE CHUDNE!

Polecane posty

Gość MissFitnessu

Witam, zawsze udawało mi sie schudnac obcinając kalorie o 400. Tym razem obciełam o 200. jem 1700 kcal, rano biegam ponad godzine. duzo sie ruszam i ćwicze. pije duzo wody i zielonej i czerwonej herbaty. NIC TO NIE DAJE! W desperacji kupiłam Therm Line II ale sie źle czułam po tym, i musialam odstawic :( co sie dzieje?

Gość pm.
moze zacznij byc na 1200 kcal ?

a moze wlasnie masz za duzo ruchu w stosunku do tego co i jak jesz ... (do aerobow szybko sie adaptujemy)

Gość MissFitnessu
a może dodam basen lub aerobik? juz bylam na 1200 ale mialam napady glodu wiec to stanowczo za malo dla mnie. 1700 minimum

Gość aleexx1122
a ja jadłam 500 kcal i w miesiąc schudłam 10 kg a w nastepny 3 ;]

Gość hehhhhhhhea
... a potem przytyjesz 20 i nie będziesz mogła zrzucić przez ruski rok :o

Obcięcie kalorii to nie wszystko, ważne jest też skomponowanie menu. Nie wiadomo jak trenujesz, więc ciężko coś doradzić. Na redukcji robimy aeroby, kardio i wyłącznie trening siłowy na rzeźbę. Po treningu należy uzupełnić węglowodany. Spróbuj obciąć do 1400 kcal i zrobić 6 dni dietowych i jeden dzień odpustu, w których jesz wszystko, byle dużo i często. Pozwala psychicznie odpocząć od diety i oszukuje organizm, który w ten dzień dostaje informację, że nie musi oszczędzać i zwalniać metabolizmu.

Gość MissFitnessu
nic a nic nie schudlam ;(

Gość MissFitnessu
już mi sie nawet odechcialo biegac ;( ;( ;(

heh, mam podobnie...jeszcze coś mnie podkusiło na dietę 10 dniową i po dwóch dniach 2 kg więcej :O lepiej jeśc normalnie, a mało i mało kalorycznie zaraz też idę na siłownię poćwiczyć na orbitreku a potem z siostrą na wycieczkę rowerową

Gość MissFitnessu
to okropne. tyle sie nalicze tych kalorii, tyle sie nabiegam (wstaje o 6;00 żeby biegac) kupuje zdrową żywność... I NIC! ;(

:( mnie do szczęścia brak 5kg, ale czuje ze w życiu ich nie zgubię bo nie wiem jak :O 😭

Gość MissFitnessu
ooo! co za zbieg okolicznosci, ja tez chce zgubic 5 kg. Jak na razie nic mi nie ubylooo

heh -to jesteśmy w punkcie wyjścia bez perspektyw na przyszłośc o 10 idę na ten orbitrek...chyba się zaprę i będę systematycznie chodziła, bo ostatnio to byłam we wtorek...dawno :O

Gość MissFitnessu
zastanawiam sie czy by czasem nie dorzucić aerobiku wieczorem... albo jesc wiecej bialka. juz nie mam pomyslow :(

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość MissFitnessu
dzis waga pokazala 61,3 ale to pewnie dlatego ze nie zjadlam wczoraj kolacji i duzo i szybko chodzilam. startowalam z wagi 62,4 dzis zamiast biegania ide na basen

Gość MissFitnessu
jutro znowu godzina biegania. ostro sie biore za siebie. i duzo chodzenia! i wieczorem moze jeszcze jakies cwiczenia... nadal jem 1700

Gość MissFitnessu
WOOOOOW! dzis waga pokazala 60,6 :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!

Gość super topik
ja nie robie nic i tez nic nie chudne olej to jak nie ma wynikow mam nadzieje ze pomoglam