Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page

problem :

Polecane posty

Gość page

wspolzylam z moim chlopakiem miesiac temu (prezerwatywa i stosunek przerywany, doszedl poza mna) zrobilam w tym tygodniu 2 testy ciazowe- oba negatywne, ale nadal nie mam miesiaczki, a powinnam jej dostac juz tydzien temu, bardzo sie martwie, czy ciaze moge wykluczyc? czy stres łatwo przesuwa miesiaczke?

Gość bardzo dobra rada
nie puszczaj się panno puszczalska to nie będziesz miała problemu

Gość zie
pewnie że stres. nie możesz byc w ciaży. bierza gorące kąpiele, jedz cytryny, długo ,śpij. zaraz nadejdzie

szansa jakaś jest jak zawsze ale to się równa prawie temu ,że Polska wygra na Euro 2012. Pewnie co chwilę o tym myślisz, też tak miałam a okres jest zdradliwy stres, pogoda,złe żywienie , choroby wszystko to może przełożyć termin. Znajoma miała kiedyś okres dopiero 2 miesiące po stosunku .

przestańcie piepszyć, że szansa jest jakaś zawsze... jaką w tym wypadku widzisz szansę na ciążę?bo ja żadnej. Czym miałby ją zapłodnić skoro miał gumkę ( więc płynem przed wytryskiem nie ) a skończył na zewnątrz więc spermą też nie. Nie martw się Autorko :) po prostu się stresujesz albo coś Ci się tam w organizmie poprzestawiało, poczekaj jeszcze troszkę, a jak nie nadejdzie to idź do lekarza, ale ciążą się nie martw, nie widzę szans na zajście w nią :)

Gość page
to moze fakt, mysle o tym ciagle, nie zaprzeczam. tak mnie to stresuje :( szukam jakis głupich sposobow, goracej wanny, itp. ale moj facet juz umiera, caly czas go po testy wysylam, wszystko dzielnie znosi, ale uwaza ze nie ma mozliwosci na ciaze. W tym miesiacu mi wypisano yaz, myslicie ze moge nim jakos wywolac miesiaczke?

Gość page
Charlotte300392- dziekuje Ci pieknie :) bo odchodze od zmyslow