Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nianiarz dzieciaczka

Byłem "młodą niańką" bez opapierów!

Polecane posty

Gość nianiarz dzieciaczka

Kiedyś pilnowałem dzieciaka jednych mundurowych (rozpad pożycia małżeńskiego w związku był, a mamuśka poszła na balety chlać i mi dzieciaka do pilnowania zostawiła). Ja z 13 lat miałem to położyłem go w pieluchach na wyro w i innym pokoju i spać poszedłem. W środku nocy tatuś mnie budzi, dzieciak na glebie z wyra spadł. Dziecko jeszcze sprężyste jest niczym człowiek guma - jak Dhalashim ze Street Fighter'a. Dzieciak nie mój czy braciszek to był, więc nie zbyt o niego zadbałem i egoistycznie postąpiłem - egoizm genów. Teraz już wiem jak malca ułożyć, gdy się spać idzie i instynktu opiekuńczego nie ma czy "predyspozycji niańki". Tak by mnie wtedy pod sąd nie wzięli czy ukarali bom za młody był, a karę by poniosła w sądzie rodzinnym matka-imprezowiczka niedojrzała. Nawet bym tego dzieciaka nie przewinął, a mamuśki piły i tańczyły w tym czasie w najlepsze! Nie każdy po przeżył czy przeżyje! Nie wiem czy ten dzieciak dożył wieku reprodukcyjnego z takimi rodzicami jakich miał i ja sam się dziwię, że też żyję w takim towarzystwie się wychowując. Jedno wiem! By zostać dobrym ojcem czy matką to trzeba być minimalnie dojrzałym, mieć wyleczoną lub zaleczoną toksykomanię czy ciążę po prostu zaplanować, a nie wżeniać się w pieniądze czy wysoki status społeczny czy materialny partnera, bo to zwiastuje i wróży patologię! Jedną 'koleżankę' starszą z placu zabaw pamiętam o 2 lata to wyła jak łania na rykowisku - chyba bolca chciała w wieku dojrzewania i głupoty młodzieńczej . . .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować