Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yustynaaaaaaaaaa

czego to objawy

Polecane posty

Gość yustynaaaaaaaaaa

Witam mam problem gdyz nie wiem czy jestem w ciazy czy moze cos jest nie tak z moim zdrowiem. spoznia mi sie okres ok 2 tygodni. mam pobolewania brzucha taki delikatne nie uciążliwe, do tego białe upawy. czy to moze byc ciaza czy jakas choroba infekcja czy cos podobnego? dodam ze wspozyłąm z apartnerem bez zabezpieczenia ale nie skonczył we mnie, taletki anty odstawiłam w lutym, w marcu miałam jakas infekcje gdyz wystapiły u mnie swad w okolicach intymnych stosowałam dopochwowe globułki i swad ustapił. w kwietniu wystapily u mnie brazowe plamienia przed okresem (nigdy dotad tak nie mialam) a w maju okres sie nie pojawił. i teraz zastanawiam sie czy to moze byc jakas reakcja na odstawienie tabletek? czy to moze ciaża a moze cos z moim zdrowiem nie tak?

Gość rimer
W sumie to bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży (brązowe plamienia często występują w pierwszych miesiącach ciąży) ale najlepiej zrób sobie test - powinien wszystko wyjaśnić i dać pierwszą wskazówkę. Nie zamęczaj się niepotrzebnie myślami bo to dopiero może mieć niekorzystny wpływ na zdrowie (czy to na ciążę czy na ewentualne opóźnienie miesiączki)- Zmniejsz niepewność do minimum. No a potem do ginekologa marsz kobieto :) No to odwagi i powodzenia. Pozdrawiam :)