Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda9mama

czy suszycie suszarka wloski swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość mloda9mama

Moja mala ma prawie 2 latka, maz krzyczy ze jej niszcze wlosy tym suszeniem, ale jak tego nie robie i biega z mokra glowa to na drugi dzien ma katar. Od kiedy zaczelyscie suszyc suszarka wloski pociech?

Gość sraty pierdaty
Ja poki co nie mam czego suszyc, bo moja jest malym lysolkiem ;)

Gość adfrgethyjuki
Głupiejesz kobieto :O Moja tez ma 2 latka, długie i kręcone włoski. Suszarkę omijam szerokim łukiem. Myję jej włoski wieczorem podczas kąpieli, osuszam ręcznikiem i zanim pójdzie spac to juz ma suche

Gość oczywiście, że
niszczysz jej włosy :O

Nie przesadzajmy,ja mojej suszę odkąd trzeba,czyli mniej więcej zaczęłam jak miała roczek bo włoski zawsze miała gęste i zapuszczałyśmy od początku.Nie widzę w tym nic złego ani dziwnego, bo w końcu nie myję jej głowy przy każdej kąpieli tylko ok.raz w tygodniu. W tej chwili ma 4 latka i włosy prawie do samego tyłka więc bez suszarki się nie obejdzie,zresztą po to są te urządzenia żeby z nich korzystać. I ma zdrowe,mocne włoski,choć używałyśmy suszarki od bardzo dawna. Nawet mi do głowy nie przyszło,żeby się jej wystrzegać. Tylko latem jak jest bardzo ciepło nie suszę bo nie ma sensu.

Gość ja1987
ja mam chlopca i odkad skonczyl rok mu susze... bo ma tak gesta czupryne ze schnie mu to z 2 h... niby suszarka troche niszczy wlosy, ale zawsze mozesz dac chlodniejsze powietrze i wtedy tylko od powiewu a nie od ciepla one wyschna a to juz nie niszczy:P mi tam wlosow synka nie zal bo i tak ma krotkie wiec zanim zdarza sie zniszczyc to sa obcinane:P

Gość mloda9mama
zapomnialam dodac ze susze tylko chlodnym powietrzem.

Gość tęcza tęcza
lepeij wysuszyć ( lub podsuszyć) dziecku włosy suszarka niz ma biegać z mokrą głowa Szczególnie gdy jest zimno

Gość ja suszylam i to jak mial pare
miesiecy. Od 7 miesiaca regularnie chodzimy do fryzjera i scinamy na krotko to juz nie susze,ale mial od urodzenia burze wlosow i dlugo schly

Gość szkola szkola szkola
moja ma 4 lata geste wlosy do pasa i nigdy nie susze suszarka ile wy amcie stopni w domu skoro ma katar na nastepny dzien

Mój ma 4 lata i czy zima czy lato nigdy nie suszyłam jemu włosów ;) Ma bujną czuprynę i póki co z tego powodu nie nabawił się kataru.