Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk.

temperatura

Polecane posty

Gość kkk.

Dzien dobry, jestem tu nowa i na początek się przywitam. Mam na imię Karina, mieszkam pod poznaniem mam ponad 20 lat :) Mam pytanie, może ktoś się orientuje, czy tempertura ciała 37,0 może świadczyć o ciąży, utrzymuje się ona od 2 -3 dni, wcześniej była 37,1. Dodam tylko że jestem przed okresem. Powinnam go dostać pojutrze. Moje cykle trwają zazwyczaj 31 dni. Piszę zazwyczaj bo w przeciągu ostatniego roku były 28 dniowe i nawet 40 dniowe. kochałam się z męzem właśnie w dni płodne. Proszę o opinie.

Gość hmm hmm hmm
ale temperatura ciała? czy temperatura w pochwie bo to róznica... temperatura ciała nie ma nic wspólnego z ciąża .

Gość sraty pierdaty
Poczekaj do terminu a jak nie dostaniesz to zrob test. Proste.

Gość kkk.
oczywiście ze zrobię test po spodziewanej miesiączce, miałam jednak nadzieję że któraś podzieli sie swoimi doświadczeniami.

Gość kkk.
mówię o temperaturze ciała....jak byłam w poprzedniej ciązy (poroniłam) to tempka utrzymywała się w granicach 37,0 -37,2. Spadla jak poroniłam.

Gość od spadku
18 wyzszych temperatur po skoku moze swiadczyc o ciazy. 2 - 3 wyzsze, ktore zmierzylas wczoraj i w srode nic konkretnego ci nnie powiedza.

Gość elaa

Zestaw   BabyTemp+kompres od Sanity jak najbardziej godny polecenia. Termometr szybki kompres długo trzyma temperaturę z kolei.