Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka200

Mam 25 lat i jestem w ciazy!

Polecane posty

Gość Marzeennnnna
skrobiemy sie

Gość klarka200
A co mam zrobic? Jak nie chce wychodzic za maz bo jestem za mloda, dziecka tez nie chce miec a rodzice sami odradzaja mi jego urodzenie bo zmarnuje sobie zycie. Co prawda mam narazie swoja mala kawalerka ale nie jestem w stanie wychowac dziecko, moj facet chce bym urodzila. Ale ja musze usunac, po usuniecie powiem mu ze poronilam.

Gość sprzedalam na Allegro
jak sie wyskrobiesz to pojdziesz do piekla :classic_cool:

Gość Marzeennnnna
mondra decyzja!!oj mondraaa

taaaa i zaczniesz swoje dorosłe życie od wielkiej ściemy która po latach wyjdzie na jaw, facet kopnie cię w d.. jesli w ogóle jeszcze z toba będzie, a ty wielce zdziwiona - czemu? i do rodziców na skargę, jakie to życie jest do dupy, tak?

Gość gone gone
miłego karmienia trola przecież to prowo

Gość sprzedalam na Allegro
przecie wiemy ze to prowo :) Nudzi mi sie w pracy hihi

Gość gość
Wlasnie wiek dobrze nie jestes za mloda. To odpowiedni wiek na zdrowa ciaze miedzy 22 a 26 rokiem zycia potem po 30 kolo 40 zajsc trudno wciaze i trudno urzymac ciaze. Ale nie wszystkie tak maja

Gość Agnes

Dziewczyny weźcie się opanujcie , każda ma prawo decydować o sobie i o swoim dziecku jeśli nie czuje się na siłach to jest to zrozumiałe jedne nie chcą mieć w tym wieku dziecka a inne mają już dwójkę na to nie ma reguły. 

Ja mam 25 lat i jestem w drugim miesiącu pewnie że nie planowałam no może trochę chociaż w wieku 25 lat ma się różne odchyly nie tryskam radością z tego powodu bo nie każdy ma pieniądze na wychowywanie dziecka ale odkładanie tego do 30 czy do 35 rż to też jest to bezsensu bo w takim wieku może być już za późno nie ma co odkładać 

Mam męża od roku który mimo wszystko się cieszy że będzie ojcem i wiemy że łatwo nie będzie ale dziecko jest dopełnieniem całej rodziny . Chociaż moja rodzina też mówiła że jestem nie odpowiedzialna i co ja wielkiego narobilam ale to już jest moje życie i nikt nie ma już prawa mówić mi co moge