Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plan zemsty

sposób na zemstę

Polecane posty

Gość Plan zemsty

Witam dziewczyny. Macie może jakąś podpowiedź jak zemścić się na swoim prawie byłym. Mój facet bardzo mnie skrzywdził i chciałabym się na nim zemścić. Tylko nie mogę wymyśleć nic sensownego:( Na razie jeszcze jesteśmy razem, chciałabym się z nim rozstać, ale po rozstaniu nie będę miała z nim kontaktu, więc chciałabym się z nim jeszcze pomęczyć, dopuki się nie zemszczę.

Gość Tofy
Odejdz z podniesiona glowa :) to slodka zemsta;)

Gość Plan zemsty
W tej sytuacji ciężko jest odejść z podniesioną głową. Jeszcze do wczoraj może i byłoby to możliwe, ale wczoraj poczułam się jak zabawka i jeśli nie zemszczę się na nim odejdę jako przegrana.

Odejdz i nie szukaj zemsty bo ona odbje sie na tobie. Daj sobie szanse na szacunek do siebie.

Gość najpiekniejsza zemsta
jest brak zemsty, usmiech i pokaz ze masz go w doopie.

Gość Plan zemsty
zaprosił mnie na noc do siebie okolo jedenastej w nocy powiedzial ze mnie juz nie kocha i mam sobie isc do siebie wyszlam wtedy a nie mialam ani kasy ani telefonu ani dokumentow bo wszystko u siebie zostawilam a mieszkam na drugim koncu miasta wiec pieszo mam jakies poltora godziny drogi po pietnastu minutach dogonil mnie zaczal przepraszac nalegac zebym nie wracala sama tylko wrocila z nim do niego wrocilam a po godzinie sytuacja sie powtorzyla tylko tym razem zamknal mieszkanie i klucze schowal do kieszeni nie majac wyjscia polozylam sie spac u niego ale zanim zasnelam zaczal mnie przytulac calowac przepraszac niby zasnelam z nim u niego ale obudzilam sie z potrzeba zemsty za wczoraj i nie tylko mam wrazenie ze nie bede mogla spojrzec na siebie bez pogardy dopuki nie odegram sie na nim za wszytko ale nie wiem co zrobic zeby jego zabolalo a ja przy tym nie wyszla na zdesperowana kretynke

Gość najpiekniejsza zemsta
to jej brak + uśmiech.

Gość facjata zniesmaczona
widocznie jesteś kretynką skoro zadalaś się z idiotą . . . tacy się zawsze dobiorą i odnajdą w tym świecie nieszczęsnym jak i nawet galaktyce! jak kosmici są durni to po swojego idiotę nawet UFO wyślą i go zabiorą do siebie! kretyni i idioci są jak łososie . . zawsze wracają na swoje miejsce!

Gość Ri ri ha na na
są różne sposoby na zemstę... przeróżne, zawsze musisz pamiętać, że na naruszenie jego prywatności, godności, lub własności możesz ponieść odpowiedzialność karną. ja osobiście olałabym go, zadbałabym o siebie i rozejrzałabym się za lepszym facetem. jeśli chodzi o zemsty: mając dostęp do jego e-maila, kont na portalach społecznościowych i posiadając jego np. rozbierane zdjęcia możesz wysłać e-maile lub wiadomości do jego szefa, kolegów z pracy/szkoły z tymi zdjęciami i gejowskimi wyznaniami milosnymi, twierdząc że od dawna skrywasz to uczucie, ale to silniejsze od Ciebie... :D hehehe oczywiście usuwając od razu wiadomości z "wysłanych" i z "kosza". :) możesz napisać jego rodzicom list, w którym opiszesz dokładnie jego przewinienia - a niech wiedzą jaki jest ich synuś i jak bardzo Cie skrzywdził. :) możesz też np. z jego telefonu powysyłać zboczone smsy do wszystkich na liście kontaktów, albo zadzwonić pod 0-700, żeby nabił mu się wysoki rachunek. możesz też udawać, że bardzo go kochasz, zaprosić do siebie na super sex, a jak przyjdzie to możesz go kompletnie zgnoić, naubliżać mu, powiedzieć wszystko, co o nim myślisz, oddać mu to, co od niego dostałaś i kazać się wynosić. - uważam, że popełnienie jakiejkolwiek z powyższych zemst uwłaczałoby mojej godności osobistej. nie potrzebuję się zniżać do poziomu faceta, żeby mu pokazać, że jestem "górą". niech wie, że mam go w swojej zgrabnej i tyle mnie widział.

Gość Ri ri ha na na
z mojego punktu widzenia nie zrobił Ci nic strasznego.. sama dałaś się w to wciągnąć, a jesteś już duża i sama za siebie odpowiadasz. cokolwiek mu zniszczysz(rzeczy, samochód, dobrą reputacje) obróci się to przeciw Tobie. słyszałam kiedyś o lasce, która podtruwała swojego byłego chłopaka i trafił do szpitala, a ona dostała dożywocie za narażanie życia i zdrowia z premedytacją.. zawsze znajdą się jakieś dowody świadczące przeciw Tobie, jeśli zrobisz coś złego.

Gość plan zemsty
nie chce sie bawic w wysylanie zadnych maili smsow listow zdjec itp chcialabym go skrzywdzic sprawic zeby go zabolalo ale bez narazania jego zdrowia czy reputacji to sprawa miedzy nami nie chce w to mieszac innych osob itd nie chce tez rozpowiadac prawdy lub plotek na jego temat osobom trzecim chce po prostu zadac mu bol chce zeby cierpial ale nie mam pomyslu a jak jakis sie pojawi to okazuje sie glupi albo niewykonalny

Gość o kuzwa
jesteś podła i głupia, niestety. prawda jest taka, że nie jesteś w stanie go skrzywdzić, bo on cie nie kocha, a Ty jesteś tępa.