Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiak5555

czy to normalne

Polecane posty

Gość anusiak5555

hej jestem na poczatku 7-go tygodnia ciazy i niestety nie mam ochoty np na ogórki kiszone albo na śledzie jak inne kobiety. odżuca mnie tylko od papierosów(ja nie pale,mąż pali) jestem tylko spiaca i bola mnie bardzo piersi i mam zgage a tak poza tym to nic? czy jest to normaln? czy powinnam sie martwic?

Gość ladaco
ale musiała być jazda

Gość kazda kobieta przechodzi
ciaze innaczej.. ja jestem teraz w 36 tyg i nie mialam zachcianek zadnych, nie odrzucalo mnie od niczego, piersi owszem bolaly ale zazwyczaj tak jest na poczatku.... jedyne co jest dla mnie uciazliwe to to, ze bym spala i spala... teraz moze mniej ale dalej czuje zmeczenie. w pierwszym trymestrze bylo najgozej :)

A czym ty sie chcesz martwic?ze nie masz ochoty na sledzie?smaki jescze nie raz ci sie beda zmieniac;)bol piersi i zgaga to normalne chociaz mnie zgaga dopadla w 5 miesiacu

Ja bym się martwiła. Moze ty wcale nie jesteś w ciąży jeśli nie chcesz jeść ogórków? Przecież to podstawa! Ogórki są ważniejsze niż test! :P A tak poważnie to czasem w ciąży nie ma się wcale żadnych "smaków", zachcianek czy wręcz przeciwnie i je wszystko tak jak przed ciążą. Większość tych "zachcianek ciążowych" to działanie psychiki kobiety na wiadomość o ciąży. Jak nie wie ze jest w ciąży- nie ma zachcianek nie sika co 3 minuty, nie bolą ją strasznie piersi- brak objawów. W tym samym dniu w którym się dowiaduje o ciąży nagle zaczynają się ujawniać wszystkie możliwe objawy :P Niestety nad tym nie panujemy bo to czasem silniejsze od nas. Także gratuluje i życzę spokojnych 7 miesięcy

Nie każda kobieta ma zachcianki w ciąży:-) a Ty masz podstawowe objawy ból piersi... nie masz się czym martwić

A kto ci powiedział ze musisz mieć ochotę na cokolwiek??? Ja cala ciążę ani jednego śledzia nie zjadłam :P Nic sie nie martw! Tak naprawdę nie musisz mieć żadnych objawów ciąży! Poza zatrzymaniem okresu,rosnącym brzuchem i porodem :)

ja nie mam żadnych zachcianek, mdłości, ale piersi mnie pobolewają, i jestem okropnie senna

za to ja w pierszej ciazy wymiotowalam ( 1 trymest), obrzydzenie do miesa (jadlam przewaznie chlebek z serkiem bialym :P) a pozniej to tylko wieksza ochota na slodycze ( np,jadlam maslo czekoladowe ze sloika) powinnas sie cieszyc, ze nie masz objawow i czujesz sie narazie dobrze.... ale i tak poczekaj jeszcze... twoj organizm sie odezwie

sama widzisz .. moje samopoczucie w obu ciazach sie baaaardzo rozni

ja nie mam zachcianek ani jakiegos wiekszego apetytu jem nawet mnij niz przed ciaza i wszyscy na mnie krzycza....;)

Gość anusiak5555
Dziekuje kochane :*